Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Black Friday - Få de bedste tilbud hos OiSTER

Hos OiSTER giver vi den gas til Black Friday med vanvittige tilbud! Og vi afslutter hele ballet med Cyber Monday, hvor du selvfølgelig også kan score et super godt tilbud.

I 2022 havde vi bl.a. tilbud på billige mobilabonnementer, hvor man fik mobiltelefoner, tablets, bærbare computere, højttalere og høretelefoner til 0 kr.! Og du kan også finde gode tilbud på populære telefoner i Kundeshoppen – fx iPhones fra Apple.

Black Friday
– gode tilbud på mobilabonnementer og telefoni!

Hold øje med vores tilbud på mobilabonnementer og telefoni på Black Friday. Hvert år er vi klar med forskellige abonnementer til super gode tilbudspriser. Og ofte får du mulighed for at købe billige mobilabonnementer med ekstra tilbehør til 0,-.

Få mest ud af dine Black Friday tilbud hos OiSTER

Der er hundredvis af forskellige Black Friday tilbud på mobiler, tablets, mobilabonnementer osv., og det kan være forvirrende at vælge, hvor du skal lægge din ordre under Black Week. Hos OiSTER kan du dog altid være sikker på, at du får nogle af markedets bedste slagstilbud under hele Black Week.

Kickstart årets juleshopping hos OiSTER

Hos OiSTER kan du kickstarte årets juleshopping og få dine julegaver ultra billigt. Så hold øje med vores tilbud under Black Week og find den perfekte julegave til dig selv eller en, du holder af.

Spørgsmål og svar om Black Friday

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en amerikansk tradition, der markerer den officielle start på årets juleshopping. Traditionen har spredt sig globalt, og langt de fleste butikker og webshops verden over kører gode tilbud på populære produkter.

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday falder hvert år på den fjerde fredag i november – altså dagen efter den amerikanske helligdag Thanksgiving. Hvert år kører vi gode tilbud på Black Friday og under hele Black Week kan du gøre et godt kup på bl.a. mobilabonnementer, tablets og mobiltelefoner.

Hvorfor hedder det Black Friday?

Der er mange gisninger om, hvor navnet Black Friday kommer fra. Nogle mener, at det har noget at gøre med, at talemåden "at have sorte tal på bundlinjen" er ens betydende med, at man har overskud i sin butik. Andre mener, at navnet refererer til den store mængde mennesker i shoppingcentre og på vejene, som hvert år besøger butikker for at gøre et godt kup.

Hvornår er der Black Week?

Black Week starter mandagen inden Black Friday og varer t.o.m. mandagen efter – Cyber Monday. Hos OiSTER har vi gode tilbud under hele Black Week og afslutter ballet med Cyber Monday, hvor du også kan få et rigtig godt tilbud.

Hvornår holder OiSTER Black Friday?

OiSTER holder Black Friday hver fjerde fredag i november. Vi holder også Black Week og Cyber Monday. I 2022 holdt OiSTER Black Friday den 25. november 2022.

Hvornår holder OiSTER Black Week?

OiSTER holder Black Week i samme uge, som Black Friday ligger. I 2022 holdt OiSTER Black Week fra den 21. november t.o.m. 28. november 2022.

Hvad er forskellen mellem Black Friday og Cyber Monday?

Black Friday opstod først, og her finder du tilbud i fysiske butikker og i webshops. Cyber Monday er et nyere koncept, og her finder du oftest tilbud i online butikker.

Skal man være kunde hos OiSTER for at få Black Friday tilbud?

Alle kan benytte sig at vores Black Week-tilbud – både nye og eksisterende kunder. Tilbuddene kræver oprettelse af nyt mobilabonnement.

Er der yderligere rabat for nuværende OiSTER kunder?

Er du eksisterende kunde kan du købe mobiltelefoner, tablets, høretelefoner og diverse tilbehør i Kundeshoppen. På Black Friday plejer vi at have rigtig gode tilbud på forskellige produkter i Kundeshoppen.

Kan man købe julegaver til Black Friday hos OiSTER?

Er der telefoner, tablets, computere og andet tilbehør på ønskelisten i år? Hos OiSTER kan du købe dine julegaver til fordelagtige priser under hele Black Week. Så sparer du penge i den ellers dyre juletid.

Er Black Friday en helligdag?

Black Friday er ikke en helligdag – kun i nogle delstater i USA har folk fri. Men i Danmark ses dagen mere som et kulturelt og kommercielt koncept, hvor masser butikker og webshops har gode tilbud på forskellige varer.

Hvornår kom Black Friday til Danmark?

Black Friday kom til Danmark tilbage i 2011 – 2012 og har siden spredt sig til webshops og butikker landet rundt.