Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Samsung Galaxy Tablet til 0,-

ved bestilling af Fri tale / Fri data mobilabonnement

 

Samsung Galaxy Tab A7 Lite er en sikker og børnevenlig tablet som ikke går ned på kvaliteten, og lige nu får du den til 0,-, når du bestiller Fri tale og Fri data til kun 189,-/md.* Så har du sikret børenes underholdning de næste mange timer.

Pris
189 kr./md.
Oprettelse
99 kr.
Min. i 6 mdr.
1.233 kr.

inkl. Galaxy Tab A7 Lite (Værdi 1.740,-)

Din nye Samsung Tab A7 Lite

- Den lille, enkle og kraftfulde tablet med fantastisk ydeeevne

Samsung Galaxy Tab A7 Lite er den perfekt tablet til studiet, arbejdet eller børnenes underholdning. Du får en 8.7" skærm af høj kvalitet, et design på kun 8 mm tykkelse, kraftfuldt batteri og meget mere.

*Tilbuddet gælder for privatkunder ved køb af Fri tale/ Fri data til 189 kr./md. og gælder så længe lager haves. Binding 6 mdr. Oprettelse 99 kr. Mindstepris: 1.233 kr. Opsigelsesvarsel: Senest 1 dag før udgangen af bindingsperioden. Opsiges abonnementet efter bindingsperiodens ophør, vil det opsiges til udgangen af måneden. Ved fortrydelse skal Samsung Galaxy Tab A7 Lite returneres i original emballage. Abonnement og Samsung Galaxy Tab A7 Lite er et samlet køb og kan ikke ombyttes til kontanter. Samsung Galaxy Tab A7 Lite afsendes sammen med simkort. Da der er tilknyttet hardware til dette abonnement, forbeholder vi os retten til at afvise købet, hvis du er registreret i RKI. Det er muligt at købe ét abonnement med Samsung Galaxy Tab A7 Lite pr. CPR-nummer. Alle priser er inkl. moms.

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU)

Mobilabonnementet har Fri GB data, hvoraf op til 21 GB data kan bruges i EU. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

 

 

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.