Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

20 GB mobilt bredbånd

Bestil senest 30. november 2020 og få et datakort med 20 GB mobilt bredbånd til din tablet, computer, router eller modem til en fast nedsat pris. 20 GB mobilt bredbånd passer perfekt til dig, der bruger internettet dagligt til surf, sociale medier og mails. Du sparer 30 kr. hver måned.
Pris pr. måned
59 kr.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
59 kr.

Bedst til prisen!

Vi har ingen binding, og du kan kvit og frit skifte imellem alle abonnementer. Overstiger dit forbrug den inkluderede mængde data, er der ingen merbetaling, men du vil opleve en nedsat hastighed på 128 Kbit/s. måneden ud.

Hvad kan jeg bruge 20 GB data til?

200

timer social media
eller

340

timer musik
eller

50

timer video
eller

20

timer film og serier
OiSTER+ - rabatter til dit abonnement

Husker du at bruge dine fordele?

Med dit abonnement har du helt gratis adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, takeaway og streamingtjenester. Der er altså masser af penge at spare – også på julegaver! Så hop ind i OiSTER+ fordelsklub og se de mange gode tilbud.