Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

5 GB mobilt bredbånd

Bestil senest 30. november 2020 og få et datakort med 5 GB mobilt bredbånd til din tablet, computer eller mobil til en fast nedsat pris. 5 GB mobilt bredbånd passer perfekt til dig, der vil være online på farten – uanset om du er på café, i sommerhuset eller i toget. Du sparer 20 kr. hver måned.
Pris pr. måned
29 kr.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
29 kr.

Bedst til prisen!

Vi har ingen binding, og du kan kvit og frit skifte imellem alle abonnementer. Overstiger dit forbrug den inkluderede mængde data, er der ingen merbetaling, men du vil opleve en nedsat hastighed på 128 Kbit/s. måneden ud.

Hvad kan jeg bruge 5 GB data til?

50

timer social media
eller

60

timer musik
eller

12

timer video
eller

5

timer film og serier
OiSTER+ - rabatter til dit abonnement

Husker du at bruge dine fordele?

Med dit abonnement har du helt gratis adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, takeaway og streamingtjenester. Der er altså masser af penge at spare – også på julegaver! Så hop ind i OiSTER+ fordelsklub og se de mange gode tilbud.