Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

5 timers mobilabonnement

Det lille mobilabonnement, der kan noget kæmpestort! Få 5 timers tale og 5 GB data for kun 59,-/md. Og lige nu får du dobbelt op på tale og data helt indtil 31. marts 2021. Mobilabonnementet passer perfekt til dit barn, eller til dig, der har et mindre behov.

Pris pr. måned
59 kr.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
59 kr.

Bedst til prisen!

Vi har ingen binding, og vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement. Du kan selvfølgelig beholde dit nummer, og du kan kvit og frit skifte imellem alle abonnementer.

Hvad kan jeg bruge 5 GB data til?

50

timer social media
eller

85

timer musik
eller

13

timer video
eller

5

timer film og serier

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU)

Mobilabonnementet har 5 GB data, hvoraf op til 4 GB data kan bruges i EU. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

.

Husker du at bruge dine fordele?

Med dit abonnement har du gratis adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, takeaway og streamingtjenester. Der er altså masser af penge at spare – også på julegaver! Så hop ind i OiSTER+ fordelsklub og se de mange gode tilbud.

Bedre dækning med WiFi opkald

WiFi opkald er en stærk feature på OiSTERs netværk, der automatisk fører dine opkald over på WiFi dér hvor glas, beton eller andet kan forringe dit mobilsignal. 

På denne måde har du dækning – også hvor der ingen dækning er!