Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Billig telefoni til dit firma

.

Er du selvstændig, eller har du et mindre firma, så er der mange penge at spare på firmatelefoni hos OiSTER. Med OiSTER Biz får du og dine medarbejdere masser af tale og data i Danmark og EU til markedets laveste priser – helt uden binding.

Mobilabonnement

Hos OiSTER tilbyder vi mobilabonnementer, der er tilpasset dit firmas behov – helt uden binding. Skal du skifte fra et andet teleselskab, sørger vi naturligvis for at opsige dit nuværende abonnement og flytte dit nummer.

Biz_checkmark (002).pngIngen binding

Biz_checkmark (002).pngVirker i hele EU

Biz_checkmark (002).pngFri SMS/MMS

Mobilt bredbånd

Med mobilt bredbånd hos OiSTER får du lynhurtigt trådløst internet - helt uden komplicerede installationer og naturligvis uden binding. Du får frihed til at tage dit internet med dig til bl.a. kontoret, sommerhuset og hjemmet. Og så modtager du et simkort, som passer til både tablet, computer, modem og router.

Biz_checkmark (002).png Virker i hele Danmark

Biz_checkmark (002).png Lynhurtigt internet 

Biz_checkmark (002).png Nem selvbetjening

Fri tale mellem OiSTER mobilabonnementer

Fri tale mellem alle OiSTER-abonnementer

Gratis oprettelse på alle mobilabonnementer

Gratis oprettelse på alle OiSTER-abonnementer

Opret op til 12 abonnementer på én OiSTER-konto

Administrer alle abonnementer ét sted

Lynhurtig 4G netværk i hele landet

Lynhurtigt 4G-netværk i hele landet

Nyhed!

I samarbejde med regnskabsprogrammet Billy har vi et godt tilbud til dig, som er OiSTER+ kunde:

Få Billy Premium til halv pris det første år

Billy er et brugervenligt og automatiseret regnskabssystem, som klarer flere af de kedelige bogføringsopgaver. Så kan du i stedet koncentrere dig om at drive din virksomhed.
Tilbuddet gælder kun nye Billy-kunder.

Læs mere om samarbejdet med Billy

 

Endnu ikke OiSTER+ medlem?

OiSTER+ er OiSTERs fordelsklub, hvor du får rabat på en lang række oplevelser og brands. Det er gratis og uforpligtende at være medlem, og du tilmelder dig enten på Mit OiSTER, eller når du bestiller et abonnement.

Læs mere om OiSTER+

Brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne, hvis du har brug for råd og vejledning til at finde et abonnement, der matcher dit eller dine medarbejderes behov. Ring til os:

Mandag kl. 9.30-17.00
Tirsdag kl. 9.00-17.00
Onsdag kl. 9.00-17.00
Torsdag kl. 9.00-16.30
Fredag kl. 9.00-15.30

Lukket weekender, helligdage, Grundlovsdag og 31. dec.

60 55 55 55

Erhvervstelefoni med masser af EU data

Ta' abonnementet med dig i EU

Rejser du ofte i EU med firmatelefonen i lommen? Det kan du gøre uden bekymringer, når du har et OiSTER Biz-abonnement. Du kan frit bruge din inkluderede tale og sende beskeder til danske eller europæiske numre. (Gælder ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU)

OiSTER Biz-abonnementer har nok GB data inkluderet til brug i EU, så du har frihed til at tjekke mails, holde Skypemøder og sende billeder til kontoret.

Ingen binding og frihed til at vælge

.

Med OiSTER Biz er du ikke bundet til et dyrt erhvervsabonnement. Du kan altid tilkøbe flere abonnementer, skifte din pakke eller opsige dit abonnement, hvis dit behov ændrer sig.

.

Bedre dækning med WiFi opkald

Bedre dækning med WiFi opkald

WiFi opkald er en stærk tjeneste på OiSTERs netværk. Det sikrer dig god dækning, også selvom du befinder dig indendørs, bag glas, beton eller andet som kan forringe dit mobilsignal. 

På denne måde har du dækning – også hvor der ingen dækning er!

 

Rabatter med OiSTER+

Med dit OiSTER Biz-abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til ferier og events. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.

Gratis fordele med OiSTER+