Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

3 tale og 3 GB data

Det perfekte mobilabonnement til dig, som ikke bruger arbejdsmobilen så ofte. Med dette mobilabonnement kan dine kunder få fat i dig samtidig med, at du kan ringe i et vist omfang. Desuden får du data nok til, at du kan holde dig opdateret på mail.

Pris pr. måned
50 kr.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
50 kr.

checkmark_green (002).png  Ingen binding

checkmark_green (002).png  Virker i hele EU

checkmark_green (002).png  Fri SMS/MMS

Hos OiSTER er der ingen binding, og  vi sørger for at opsige dit nuværende mobilabonnement,  når du flytter dit nummer over til os.  Du kan du selvfølgelig  beholde dit telefonnummer, og efter oprettelsen kan du  kvit og frit skifte mellem alle vores abonnementer.

Firmatelefoni med masser af EU data

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du ofte i EU med firmatelefonen i lommen, skal du ikke bekymre dig, når du har et OiSTER Biz abonnement. Du kan frit bruge din inkluderede tale og sende beskeder til danske eller europæiske numre. (Gælder ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU)

OiSTER Biz-abonnementer har nok GB data inkluderet til brug i EU, så du har frihed til at tjekke mails, holde Skypemøder og sende billeder til kontoret.

Bedre dækning med WiFi opkald

WiFi opkald er en stærk tjeneste på OiSTERs netværk. Det sikrer dig god dækning, også selvom du befinder dig indendørs, bag glas, beton eller andet som kan forringe dit mobilsignal. 

På denne måde har du dækning – også hvor der ingen dækning er!

Bedre dækning med WiFi opkald
Gratis fordele med OiSTER+

Rabatter med OiSTER+

Med dit OiSTER Biz abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til ferier og events. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.