Dette website er ikke kompatibelt med den version af Internet Explorer du benytter.

Fri tale og 60 GB data

Det perfekte erhvervsabonnement til dig der bruger din mobil dagligt. Fri tale og 60 GB data giver dig frihed til at tale og surfe.

Pris pr. måned
125 kr.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
125 kr.
Rejseklar med 6 GB i EU

Fri

tale

60

GB data

125

pr. måned

100,00 kr. eks. moms

Biz_checkmark (002).pngIngen binding

Biz_checkmark (002).pngVirker i hele EU

Biz_checkmark (002).pngFri SMS/MMS

Hos OiSTER er der ingen binding, og  vi sørger for at opsige dit nuværende mobilabonnement,  når du flytter dit nummer over til os.  Du kan du selvfølgelig  beholde dit telefonnummer, og efter oprettelsen kan du  kvit og frit skifte mellem alle vores abonnementer.

Firmatelefoni med masser af EU data

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du ofte i EU med firmatelefonen i lommen, skal du ikke bekymre dig, når du har et OiSTER Biz abonnement. Du kan frit bruge din inkluderede tale og sende beskeder til danske eller europæiske numre. (Gælder ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU)

OiSTER Biz abonnementer har minimum 5 GB data inkluderet til brug i EU, så du har altså masser af frihed til at tjekke mails, holde Skypemøder og sende billeder til kontoret. 

Bedre dækning med WiFi opkald

WiFi opkald er en stærk tjeneste på OiSTERs netværk. Det sikrer dig god dækning, også selvom du befinder dig indendørs, bag glas, beton eller andet som kan forringe dit mobilsignal. 

På denne måde har du dækning – også hvor der ingen dækning er!

Bedre dækning med WiFi opkald
Gratis fordele med OiSTER+

Rabatter med OiSTER+

Med dit OiSTER Biz abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til ferier og events. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.