Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

OiSTER MiFi

Med en MiFi router og 200 GB data pr. måned får du adgang til stabilt internet på en eller flere af dine enheder samtidig – det kaldes også ’Mobilt WiFi’. Routeren er batteridrevet og lille nok til at være i computertasken. Den perfekte løsning, når du har brug for at kunne arbejde på farten, ved kundemøder eller på et midlertidigt kontor.

Prisen er inkl. moms.

Pris
179 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
179 kr.

checkmark_green (002).png Lynhurtigt internet

checkmark_green (002).png Ingen installation

checkmark_green (002).png Ingen binding

checkmark_green (002).png Sikker forbindelse

Gratis MiFi router

Med vores MiFi-router Huawei E5577 kan du tage internettet med dig på farten. Routeren har indbygget batteri med op til 5 timers strøm, så du slipper for USB-modems og besværlig datadeling fra din mobil.

Du kan lade den op med micro-USB, så den kan oplades fra bilen, computeren eller på kontoret. Når du ikke er på farten, kan du endda sætte den op som WiFi-extender, så den forbedrer dit WiFi derhjemme eller på kontoret.

Routeren kræver ingen opsætning. Du skal blot indsætte simkort og trykke på knappen – så kommer al information på skærmen. Ønsker du at ændre i indstillingerne, kan det gøres direkte på routeren eller gennem Huaweis app.

Internet overalt i Danmark

Med en MiFi-router og et datasimkort fra OiSTER får du lynhurtigt internet, også kaldet Mobilt WiFi, som dækker overalt i Danmark. Mangler du derfor en stabil internetløsning, du kan bruge til at arbejde på farten, er denne det rette valg.

Vi dækker stort set hele Danmark med 4G, og har en downloadhastighed på 17-71 Mbit/s og upload hastighed på 5-43 Mbit/s. Vi anbefaler, at du tjekker dækningen i dit område nedenfor.

Tips til en bedre internetforbindelse på arbejdspladsen

  • Kvaliteten af MiFi-signalet afhænger af routerens placering og omgivelser. Placér derfor altid routeren højt, centralt og synligt - så virker internettet bedst.
  • Flyt andet trådløst udstyr, så du undgår forstyrrende elektronik.
  • Routeren understøtter både 2,4 GHz og 5 GHz. Især 2,4 GHz er ofte mere belastet, og derfor anbefaler vi, at du kobler dine enheder på 5 GHz.

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben kan du få gode rabatter og med fordel købe gaver til dine medarbejdere, præmier til dine kunder eller måske koncertoplevelser eller andre events, som I kan nyde sammen som et team. Mulighederne er mange!

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.

Billige erhvervsabonnementer hos OiSTER

Er du ikke kunde i forvejen? Så saml internet og telefoni hos OiSTER! Vi tilbyder erhvervsabonnementer til billige priser med masser af tale og data.

Køb OiSTER MiFi og skift dit mobilabonnement til OiSTER i dag - så har du dine regninger samlet ét sted.