Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Billige abonnementer til din virksomhed

startup-consulting-header.png

OiSTER og Startup Consulting er stolte over at præsentere et samarbejde, som sikrer dig de bedste priser på udvalgte
mobilabonnementer og Danmarks nemmeste internet - OiSTER Wifi.

Mobilabonnementer

Hos OiSTER ved vi, hvor meget bekymringer og beslutninger kan fylde, når man er iværksætter. Vi vil derfor gerne gøre det enkelt at vælge dit nye mobilabonnement. Vi tilbyder masser af tale og data til en lav månedlig pris. Du kan naturligvis få dit eksisterende nummer med – vi skal nok klare det praktiske. Alle vores abonnementer er uden binding, og du har derfor fuld fleksibilitet til at skifte baseret på dine og virksomhedens behov.

checkmark_green (002).png Erhvervstelefoni til lavpris

checkmark_green (002).png Ingen binding

checkmark_green (002).png Gratis nummerflytning

OiSTER WiFi

Den ultimative internetløsning til din virksomhed med masser af data inkluderet. Du får billigt internet med lynhurtig forbindelse - helt uden komplicerede installationer. Oprettelsen er gratis og routeren er inkluderet. Så har du sikkerhed for, at du ikke misser en vigtig e-mail og at dankortterminalerne kører som de skal.

checkmark_green (002).png  Gratis router og oprettelse

checkmark_green (002).png  Lynhurtig forbindelse

checkmark_green (002).png  Ingen binding

checkmark_green (002).png  Ingen installation

Fri tale mellem OiSTER mobilabonnementer

Fri tale mellem alle OiSTER-abonnementer

Gratis oprettelse på alle mobilabonnementer

Gratis oprettelse på alle OiSTER-abonnementer

Opret op til 12 abonnementer på én OiSTER-konto

Administrer alle abonnementer ét sted

Lynhurtig 4G netværk i hele landet

Lynhurtigt 4G-netværk i hele landet

Brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne, hvis du har brug for råd og vejledning til at finde et abonnement, der matcher dit eller dine medarbejderes behov. Ring til os på hverdage mellem kl. 9-18.

60 55 55 55

Erhvervstelefoni med masser af EU data

Ta' abonnementet med dig i EU

Rejser du ofte i EU med firmatelefonen i lommen? Det kan du gøre uden bekymringer, når du har et OiSTER-abonnement. Du kan frit bruge din inkluderede tale og sende beskeder til danske eller europæiske numre. (Gælder ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU)

OiSTER-abonnementer har nok GB data inkluderet til brug i EU, så du har frihed til at tjekke mails, holde Skypemøder og sende billeder til kontoret.

 

Ingen binding og frihed til at vælge

.

Med OiSTER er du ikke bundet til et dyrt erhvervsabonnement. Du kan altid tilkøbe flere abonnementer, skifte din pakke eller opsige dit abonnement, hvis dit behov ændrer sig.

.

Bedre dækning med WiFi opkald

Bedre dækning med WiFi opkald

WiFi opkald er en stærk tjeneste på OiSTERs netværk. Det sikrer dig god dækning, også selvom du befinder dig indendørs, bag glas, beton eller andet som kan forringe dit mobilsignal. 

På denne måde har du dækning – også hvor der ingen dækning er!

Rabatter med OiSTER+

Med dit OiSTER-abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til ferier og events. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.

Gratis fordele med OiSTER+