Firmanummer

Nem viderestilling fra fastnet til mobil

Med Firmanummer kan du som erhvervskunde få flyttet dit fastnetnummer over til OiSTER og tilknytte det et mobilabonnement. Dermed bliver opkald til dit firmanummer automatisk viderestillet til din mobil. Ringer du ud fra mobilen, vil det da være mobilnummeret, der vises hos den, du ringer til. Du kan ikke foretage opkald fra firmanummeret.

Firmanummeret bliver tilknyttet et mobilabonnement på din OiSTER-konto og alt hvad du foretager af til- og fravalg på dit mobilnummer, vil også gælde for firmanummeret. Det betyder, at hvis du fx tyverispærrer dit mobilnummer, bliver opkald til firmanummeret også afvist.

Den eneste undtagelse er Hemmeligt nummer, da du kan vælge at udelade dit mobilnummer fra 118.dk og andre oplysningstjenester, mens dit firmanummer stadig vil fremgå. Kontakt Kundeservice, hvis du har spørgsmål vedrørende Hemmeligt nummer.

Facts om Firmanummer

• Tilvalget koster 49 kr. om måneden.
  • Du kan tilknytte ét fastnetnummer pr. mobilnummer.
  • Du kan sagtens ændre det mobilnummer der er tilknyttet firmanummeret.
  • Dem, der ringer til fastnetnummeret, betaler stadig kun for opkald til et fastnetnummer.
  • Tilmeld Firmanummer ved at kontakte vores Kundeservice.