Brexit

Pr. 1/1-2021 udgår Storbritannien (England, Wales, Skotland og Nordirland) fra EU's samarbejde og aftale omkring telefoni. Det betyder, at den inkluderede tale, data samt SMS og MMS du har til rådighed i EU i dit mobilabonnement, ikke længere kan benyttes i Storbritannien.

Priserne for brug af din mobil i Storbritannien, kan fra 1/1-2021 ses på vores prisliste, som du kan finde her.