Brexit

D. 1/2-2020 er Storbritannien (England, Wales, Skotland og Nordirland) ikke længere medlem af EU.

Du kan fortsat bruge tale, SMS, MMS og data i Storbritannien helt som du plejer, minimum resten af 2020. Fra 2021 kan der komme ændringer, som du vil blive informeret om i god tid.

På Mit OiSTER kan du se præcist hvor meget data du kan bruge inden for EU.