Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

OiSTER WiFi med router

Få en samlet internetløsning med router og simkort. Du har desuden mulighed for at vælge, om din WiFi-løsning skal være med eller uden Viaplay. Uanset hvad du vælger, får du lynhurtigt internet til hele familien, når du bestiller WiFi fra OiSTER!

checkmark_green (002).png Lynhurtigt internet

checkmark_green (002).png Ingen installation

checkmark_green (002).png Ingen binding

Internet overalt i Danmark

Med OiSTER WiFi får du trådløst internet med lynhurtig forbindelse, som dækker overalt i Danmark. Mangler du derfor internet til fx hjemmet eller sommerhuset, er OiSTER WiFi et godt valg.

Vi dækker stort set hele Danmark med 4G, og har en downloadhastighed på 17-71 Mbit/s og upload hastighed på 5-43 Mbit/s. Vi anbefaler, at du tjekker dækningen i dit område nedenfor

.

OiSTER WiFi med Viaplay

OiSTER WiFi med Viaplay er en samlet løsning, hvor du både får lynhurtigt internet til hele familien og samtidig adgang til de fedeste film og serier hos Viaplay. Og til en god pris selvfølgelig!