Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

OiSTER WiFi

Hurtigt og nemt internet med 2 TB data

Med OiSTER WiFi får du lynhurtigt internet til hele familien. Brug det i hele Danmark - på hjemmekontoret, i sommerhuset eller et helt tredje sted. Du får én samlet internetløsning med simkort, gratis router (værdi 990,-) og hele 2 TB data!

*Gælder ved oprettelse af nyt abonnement.

Pris de første 4 mdr.
149 kr./md.
Pris herefter
229 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Min. i 6 mdr.
1.054 kr.

Første 4 mdr. til 149,-/md.

*Tilbuddet gælder for privatkunder ved køb af OiSTER WiFi til 169 kr./md i 6 mdr. (derefter 229,-/md.). Binding 6 mdr. Oprettelse 99 kr. Mindstepris: 1.113 kr. Opsigelsesvarsel: Senest 1 dag før udgangen af bindingsperioden. Opsiges abonnementet efter bindingsperiodens ophør, vil det opsiges til udgangen af måneden. Ved fortrydelse skal Huawei B535-232 MBB 4G-router returneres i original emballage. Abonnement og Huawei B535-232 MBB 4G-router er et samlet køb og kan ikke ombyttes til kontanter. Huawei B535-232 MBB 4G-router afsendes sammen med simkort. Det er muligt at købe ét abonnement med Huawei B535-232 MBB 4G-router pr. CPR-nummer. Alle priser er inkl. moms.

checkmark_green (002).png Lynhurtigt internet

checkmark_green (002).png Ingen installation

checkmark_green (002).png Virker i hele Danmark

Så nemt er det!

Lynhurtig internetforbindelse uanset hvor du er i Danmark.

Inkl. gratis Huawei router

Med OiSTER WiFi får du en Huawei B535-232 MBB 4G-router, som både er hurtig og lige til at sætte i stikkontakten.

Der kan kobles op til 64 brugere på ad gangen. Derfor er der rig mulighed for, at alle kan være på internettet samtidig - om det er i sommerhuset, derhjemme eller et helt tredje sted.

Routeren har både 2,4 GHz og 5 GHz WiFi, så du er sikret en bred og stabil dækning, uanset hvor i Danmark du befinder dig.

.

Internet overalt i Danmark

Med OiSTER WiFi får du trådløst internet med lynhurtig forbindelse, som dækker overalt i Danmark. Mangler du derfor internet til fx hjemmet eller sommerhuset, er OiSTER WiFi et godt valg.

Vi dækker stort set hele Danmark med 4G, og har en downloadhastighed på 17-71 Mbit/s og upload hastighed på 5-43 Mbit/s. Vi anbefaler, at du tjekker dækningen i dit område nedenfor

.

.

Internet til hele familien

Når du bestiller WiFi fra OiSTER får du lynhurtigt internet til hele familien. Du får en gratis router og et simkort med hele 2 TB data! Det er rigeligt med data til, at du kan streame film, serier og musik og være på nettet døgnet rundt uden at bekymre dig om dit dataforbrug.

Tips til en bedre internetforbindelse

  • Kvaliteten af WiFi signalet afhænger af routerens placering og omgivelser. Placér derfor altid routeren højt, centralt og synligt - så virker dit internet bedst.
  • Flyt andet trådløst udstyr, så du undgår forstyrrende elektronik.
  • Routeren understøtter både 2,4 GHz og 5 GHz. Især 2,4 GHz er ofte mere belastet, og derfor anbefaler vi, at du kobler dine enheder på 5 GHz.

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.