Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

OiSTER WiFi

Lynhurtigt internet med 2 TB data

 lynhurtigt internet til hele familien med en super effektiv router - så er du sikker på at få det maksimale ud af dit OiSTER WiFi. Du får én samlet internetløsning med simkort, gratis router (værdi 2.970,-) og hele 2 TB data.

*Binding i 6 mdr. Prisen gælder ved oprettelse af nyt abonnement. 

Pris de første 4 mdr.
159 kr./md.
Pris herefter
249 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Min. i 6 mdr.
1.134 kr.

Ekstra hurtig router

.

.

 

 

checkmark_green (002).png Lynhurtigt internet

checkmark_green (002).png Førsteklasses router

checkmark_green (002).png Ingen installation

checkmark_green (002).png Virker i hele Danmark

Hastigheden på mit 4G bredbånd er steget med 500 %

Connery.dk har testet routeren fra Netgear i 14 dage. Den får 6 ud af 6 stjerner og beskrives som "genvejen til den hurtigste og letteste 4G bredbåndsoplevelse".

Så hvis du – eller dine børn – er vilde med at streame og game, men knap så vilde med det, når filmen hakker og gamet lagger – så er det her WiFi-abonnement lige noget for dig!

 

Inklusiv gratis Netgear router

Med Netgear Orbi 4G LTE (LBR20) får du en stærk, stilren og stabil router, som sikrer dig en lynhurtig internetforbindelse. Routeren anvender Cat18-teknologi, der udnytter signalet optimalt, så du får det maksimale ud af dit WiFi-abonnement.

Med en hastighed på op til 2,2 Gbps kan du roligt både streame og game uden at bekymre dig om hakker i din streaming – eller at dit game lagger.  

Routeren er let at sætte op, så du er i gang på bare 5 minutter. Alt du skal gøre er at indsætte dit simkort i routeren og sætte den i stikkontakten. Lettere bliver det ikke.

Så nemt er det!

Lynhurtig internetforbindelse uanset hvor du er i Danmark.

Kom godt i gang

Det er nemt at komme i gang med din nye router. I videoen her viser vi dig, hvordan du sætter din nye router fra Netgear op. 

.

.

Internet overalt i Danmark

Med OiSTER WiFi får du trådløst internet med lynhurtig forbindelse, som dækker overalt i Danmark. Mangler du derfor internet til fx hjemmet eller sommerhuset, er OiSTER WiFi et godt valg.

Vi dækker stort set hele Danmark med 4G, og har en downloadhastighed på 17-71 Mbit/s og upload hastighed på 5-43 Mbit/s. Vi anbefaler, at du tjekker dækningen i dit område nedenfor

.

.

Internet til hele familien

Når du bestiller WiFi fra OiSTER får du lynhurtigt internet til hele familien. Du får en gratis router og et simkort med hele 2 TB data! Det er rigeligt med data til, at du kan streame film, serier og musik og være på nettet døgnet rundt uden at bekymre dig om dit dataforbrug.

Tilpas dit WiFi

Vil du have mere end bare internet? Få lynhurtigt internet og adgang til Viaplay eller TV 2 Play i én samlet løsning. Eller måske har du allerede en router derhjemme - så kan du vælge internet uden router. 

Tips til en bedre internetforbindelse

  • Kvaliteten af WiFi signalet afhænger af routerens placering og omgivelser. Placér derfor altid routeren højt, centralt og synligt - så virker dit internet bedst.
  • Flyt andet trådløst udstyr, så du undgår forstyrrende elektronik.
  • Routeren understøtter både 2,4 GHz og 5 GHz. Især 2,4 GHz er ofte mere belastet, og derfor anbefaler vi, at du kobler dine enheder på 5 GHz.

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.