Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

OiSTER WiFi

Hurtigt og nemt internet med 2 TB data

Med OiSTER WiFi får du hurtigt og nemt internet til hele familien. Du får et simkort med hele 2 TB data lige til at sætte i din router - og det er naturligvis helt uden binding!

Vær opmærksom på, at der ikke medfølger router til dette abonnement. Se her, hvis du ønsker en samlet internetløsning med både simkort og router

*Gælder ved oprettelse af nyt abonnement.

Pris de første 4 mdr.
149 kr./md.
Pris herefter
229 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
149 kr.

Hurtigt og nemt internet

.

.

 

 

checkmark_green (002).png Hurtigt og nemt internet

checkmark_green (002).png Ingen installation

checkmark_green (002).png Ingen binding

checkmark_green (002).png Virker i hele Danmark

Så nemt er det!

Lynhurtig internetforbindelse uanset hvor du er i Danmark.

Internet overalt i Danmark

Med OiSTER WiFi får du trådløst internet med lynhurtig forbindelse, som dækker overalt i Danmark. Mangler du derfor internet til fx hjemmet eller sommerhuset, er OiSTER WiFi et godt valg.

Vi dækker stort set hele Danmark med 4G, og har en downloadhastighed på 17-71 Mbit/s og upload hastighed på 5-43 Mbit/s. Vi anbefaler, at du tjekker dækningen i dit område nedenfor

Tips til en bedre internetforbindelse

  • Kvaliteten af WiFi signalet afhænger af routerens placering og omgivelser. Placér derfor altid routeren højt, centralt og synligt - så virker dit internet bedst.
  • Flyt andet trådløst udstyr, så du undgår forstyrrende elektronik.

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.

OiSTER WiFi med Viaplay

Vidste du, at du også kan få Viaplay med i dit WiFi-abonnement? Så får du både lynhurtigt internet til hele familien og samtidig adgang til de fedeste film og serier hos Viaplay. Og til en god pris selvfølgelig!