Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Tilpas dit WiFi

Vil du have mere end bare internet? Få lynhurtigt internet og adgang til TV 2 PLAY eller Viaplay  i én samlet løsning. Eller måske har du allerede en router derhjemme - så kan du vælge internet uden router. Uanset hvad du vælger, får du hurtigt og nemt internet til hele familien, når du bestiller WiFi fra OiSTER!

.

.

Passer til de fleste

Internet med router

Internetabonnementet til dig, der vil have én samlet internetløsning med router, simkort og data. Du får hurtigt og nemt internet til hele familien. Brug det i hele Danmark - på hjemmekontoret, i sommerhuset eller et helt tredje sted.

.

Internet med streaming

Til dig der vil have en samlet pakke med både internet og underholdning. Du får hurtigt og nemt internet til hele familien med router, simkort og data. Og adgang til en perlerække af programmer og de fedeste film og serier hos TV 2 Play og Viaplay. 

.

Internet uden router

Til dig der har din egen router og blot ønsker et simkort med data - og hurtigt og nemt internet til hele familien! Vælg et abonnement med Viaplay eller TV 2 Play, hvis underholdningen også skal sikres.

.

Internet overalt i Danmark

Med OiSTER WiFi får du trådløst internet med lynhurtig forbindelse, som dækker overalt i Danmark. Mangler du derfor internet til fx hjemmet eller sommerhuset, er OiSTER WiFi et godt valg.

Vi dækker stort set hele Danmark med 4G, og har en downloadhastighed på 17-71 Mbit/s og upload hastighed på 5-43 Mbit/s. Vi anbefaler, at du tjekker dækningen i dit område nedenfor

Internet til hele familien

Når du bestiller WiFi fra OiSTER får du lynhurtigt internet til hele familien. Du kan få en gratis router med, og du får minimum 2 TB data! Det er rigeligt med data til, at du kan streame film, serier og musik og være på nettet døgnet rundt uden at bekymre dig om dit dataforbrug.

Ubegrænset adgang til de nyeste film og serier

Viaplay giver dig de nyeste film, store danske og internationale serier, børneunderholdning og alle afsnit af TV3-realityprogrammerne før alle andre. Helt uden reklameafbrydelser. Du kan også streame i hele EU eller downloade offline. Så kan du se med, lige når du vil.

Viaplay Film & Serier

Leder du efter en gammel dramaklassiker? Eller er du på jagt efter en ny, spændende hitserie? Bare rolig – du kan finde det på Viaplay. Her er en skattekiste af serier og film inden for genrerne action, drama, komedie, krimi, reality, madlavning, børneserier, dokumentarserier og mange, mange flere.

To personer kan streame samtidig, og du kan bruge Viaplay på op til fire enheder.

Bliv underholdt og opdateret døgnet rundt

Med TV 2 Play Favorit Partner får du ubegrænset adgang til fem af TV 2s populære livekanaler og alle TV 2s serier og programmer. Når du vil, og hvor du vil - og helt uden reklameafbrydelser. Få nyheder fra ind- og udland hele døgnet, se eksklusive snigpremierer og følg med i unikke serier, der kun kan streames på TV 2 Play.

Se med live og on demand

Med TV 2 Play Favorit Partner uden reklamer får du adgang til fem af TV 2s livekanaler samt alle de bedste serier og underholdningsprogrammer for både børn og voksne - helt uden reklamer! 

Du får nyt indhold hver dag og adgang til eksklusive snigpremierer - og du kan selvfølgelig se med, når og hvor det passer dig. Du kan nemlig se med både live og on demand og tage TV 2 Play med på ferien i hele EU.

To personer kan streame samtidig, og du kan bruge TV 2 Play på op til fem enheder.

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.

Gratis fordele med OiSTER+