Dette website er ikke kompatibelt med den version af Internet Explorer du benytter.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. På den måde kan vi tilbyde dig den bedste service. 

Huawei P30 128 GB Black

Huawei P30 128 GB Aurora

Vælg farve
En kombination af flot design og et super kamerasetup!
30 mdr. OiSTER afdrag
161 /md.
eller
Kontantpris
4.830
Mindstepris
4.830
Levering 2-5 hverdage

Oplev Huaweis nye skud på stammen i deres P-serie, som endnu en gang kombinerer elegant design og et kamera, der kan løfte dine billeder til nye højder og en innovativ chip, der sørger for en overlegen ydeevne.

Endnu en gang har Huawei med P30 formået at skabe en utrolig lækker mobil, der oser af eksklusivitet og ligger perfekt i hånden. Den smukke 6,1” skærm giver dig den ultimative skærmoplevelse med de mest livlige farver og knivskarpe detaljer. For at fuldende oplevelsen har Huawei P30 sin fingeraftryksscanner integreret direkte i skærmen, så du undgår at have funktionen bag på mobilen.

På kamerafronten kommer du heller ikke til at mangle noget. Du får nemlig hele tre kameraer på bagsiden. Huawei har endnu en gang samarbejdet med den anerkendte kameraproducent Leica, og deres mangeårige erfaring med kameraer kommer dig virkelig til gode, hvis du vælger P30. Ser man lidt nærmere på kameraet, får du en 40 MP Super Sensing linse, et 16 MP ultra-vidvinkelsobjektiv og en 8 MP telefotolinse. Denne storslåede kombination gør dig i stand til at tage billeder i højeste kvalitet, som normalt associeres med professionelle kameraer. Og det er endda ikke kun i dagtimerne, at du kan forevige dine minder. Huawei P30 har nemlig en selvudviklende algoritme, der sørger for op til 40% øget lys, der gør, at du også kan tage de bedste billeder, når mørket er faldet på.

For at få det optimale ud af en mobil kræver det, den har en kraftfuld kerne, der kan binde alle funktionerne sammen. Og her skuffer Huawei P30 heller ikke. Mobilen er udstyret med en 7 nm mobilprocessor, der giver dig tårnhøj performance, så du får alt ud af dine 6 GB RAM og 128 GB hukommelse.

Som prikken over i’et kan du på blot på 30 min. oplade Huawei P30 til 58%. På den måde kan du hurtigt blive tanket op, hvis du pludselig opdager, at der er brug for det.

Kamera
40MP+16MP+8MP
Frontkamera
32MP
Skærmstørrelse
6,1"
Skærmopløsning
1080 x 2340 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
Nano Memory (Op til 256 GB)
RAM
6 GB
Størrelse
149,1 x 71,4 x 7,6 mm
Vægt
165 g
Styresystem
Android 9 (Pie)

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

Vær opmærksom på at vores abonnementer kun fungerer på 3G- eller 4G-mobiler.

  • In-display fingeraftrykslæser
  • Triple kamerasetup
  • Hurtig opladning