Dette website er ikke kompatibelt med den version af Internet Explorer du benytter.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. På den måde kan vi tilbyde dig den bedste service. 

Huawei P30 Lite 128 GB Black

Huawei P30 Lite 128 GB Pearl White

Vælg farve
Super mobil til lav pris!
30 mdr. OiSTER afdrag
88 /md.
eller
Kontantpris
2.640
Mindstepris
2.640
Levering 2-5 hverdage

Huawei introducerer med sin P30-serie de vildeste kamera-mobiler. Og P30 lite er ingen undtagelse – nu bare til en pris, som du aldrig havde turde håbe på.

P30 lite er den perfekte kombination af ekstraordinært design, innovative features og et trippel-kamera, der tager skarpere billeder, end du kan forestille dig. Det er ikke bare et marketingstunt, når Huawei P30 lite bliver fremstillet som en mobil, der er med til at højne niveauet for kameramobiler.

Denne models trippel-kamera understøtter nemlig både ultra-vidvinkels-fotografering og er spækket med kunstig intelligens, der tilsammen søger for, at du kan skyde løs og opnå de ultimative fotoresultater. Det betyder, at den kvalitet, som tidligere har været begrænset til dyre kameraer nu er tilgængelige for alle. Helt konkret får du på bagsiden af Huawei P30 lite et 48 MP primært kamera, en 8 MP vidvinkellinse og et dybdeobjektiv. Men ikke nok med det. Du får desuden et 24 MP selfie-kamera, så du kan tage fantastiske billeder af både dig selv og landskabet.

Men det hele handler selvfølgelig ikke kun om P30 lites fantastiske fotoegenskaber. Mobilen kommer nemlig i et lige så fedt design, der sætter stil på hverdagen. Og du kan vælge mellem to rigtigt smukke, tidsløse farver. 84% af mobilens overflade er overladt til den 6,1” knivskarpe skærm, der får både film og billeder til at funkle og vise hver enkelt lille detalje.

Som om det her ikke var nok, så er der heller ikke gået på kompromis med P30 lites performance. Her er der nemlig som prikken over i’et tale om lidt af et power house. Alt i alt er det klart, at du med Huawei P30 lite får en mobil, hvor du får utrolig meget for pengene!

Kamera
48MP+8MP+2MP
Frontkamera
24MP
Skærmstørrelse
6,15"
Skærmopløsning
1080 x 2312 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
microSD (Op til 512 GB)
RAM
4 GB
Størrelse
152,9 x 72,7 x 7,4 mm
Vægt
159 g
Styresystem
Android 9 (Pie)

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

Vær opmærksom på at vores abonnementer kun fungerer på 3G- eller 4G-mobiler.

  • Full HD-skærm
  • Triple kamerasetup
  • Hurtig opladning