Dette website er ikke kompatibelt med den version af Internet Explorer du benytter.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. På den måde kan vi tilbyde dig den bedste service. 

Huawei P30 Pro 256 GB Black

Vælg farve
Et kamerasetup i verdensklasse!
30 mdr. OiSTER afdrag
212 /md.
eller
Kontantpris
6.360
Mindstepris
6.360
Levering 2-5 hverdage

Nu er den her. Mobilen, der kommer til at revolutionere standarden for de billeder, som du kan tage med en mobil. Byd velkommen til Huawei P30 Pro.

Huawei P30 Pro er ikke bange for at imponere - tværtimod. P30 Pro kommer nemlig med et kamera, der hæver niveauet for mobil-fotografi. Huawei har fastholdt samarbejde med den anmelderroste kameraproducent Leica, hvilket har resulteret i et firedobbelt kamera, der både tager vilde billeder i dagslys, men som også giver mulighed for at tage fortryllende billeder i mørke.

Det imponerende kamera har nemlig en superzoom-linse, et 40 MP Super Sensing-kamera, et 20 MP ultra-vidvinkelobjektiv og et TOF kamera. Den nye teleskoplinse gør det muligt at få hele 5 gange optisk zoom og 10 gange hybrid zoom, så du kan zoome ind på de mindste detaljer, uden at billedet bliver sløret. De fleste mobiler kan efterhånden tage gode billeder under gode lysforhold. Og der kan Huawei P30 Pro i den grad også. Men selv i ekstremt mørke situationer, kan du med denne topmodel tage fænomenale billeder. Det giver dig helt nye muligheder, som tidligere kun har været tilgængelige, hvis du havde et professionelt kamera.

Og det gælder ikke kun billeder. Du kan også skyde videoer, når mørket er faldet på i low-light situationer, da det nye og innovative kamera indfanger langt mere lys end du hidtil har oplevet.

Så der er ingen tvivl om, at Huawei P30 Pro er udstyret med det vildeste kamera, men designet kan der heller ikke sættes en finger på. Kombinationen af de 3D-buede kanter og den store 6,47” store OLED-skærm gør mobilen til et lille kunstværk.

For at fuldende telefonen er Huawei P30 Pro selvfølgelig udstyret med en utrolig kraftfuld kerne, der giver dig den højeste ydeevne, som ikke tømmer dit batteri. Det skyldes, at det 4200 mAh store batteri kommer med den førende energisparende funktion, der sikrer, at dit batteri holder time efter time.

Kamera
40MP+20MP+8MP
Frontkamera
32MP
Skærmstørrelse
6,47"
Skærmopløsning
1080 x 2340 pixels
Intern hukommelse
256 GB
Ekstern hukommelse
Nano Memory (Op til 256 GB)
RAM
8 GB
Størrelse
158,0 x 73,4 x 8,4 mm
Vægt
192 g
Styresystem
Android 9 (Pie)

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

Vær opmærksom på at vores abonnementer kun fungerer på 3G- eller 4G-mobiler.

  • In-display fingeraftrykslæser
  • 50x zoom
  • Trådløs opladning