Dette website er ikke kompatibelt med den version af Internet Explorer du benytter.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. På den måde kan vi tilbyde dig den bedste service. 

iPhone 8 64 GB Space Gray

iPhone 8 64 GB Silver

iPhone 8 64 GB Gold

Vælg farve
Apples populære 8'er med trådløs opladning!
30 mdr. OiSTER afdrag
182 /md.
eller
Kontantpris
5.460
Mindstepris
5.460
2-5 hverdage

iPhone 8 kommer i et helt nyt og smukt design i glas og aluminium. Så nu er både forsiden og bagsiden fremstillet i et specialudviklet holdbart glas med et 50% tykkere forstærket lag og rundt i kanten er det et matchende aluminiumsbånd.

Med iPhone 8 får du den mest holdbare smartphone der nogensinde er lavet i glas. Du skal ikke bekymre dig om fedtfingere på telefonen, den er nemlig belagt med en fedt- og finger- afvisende belægning som gør at glasset er nemmere at holde rent.

For første gang kommer Apple med telefoner som har Qi-standard trådløs opladning. Bagsiden på telefonen i glas gør det muligt, at oplade telefonen trådløst. Vi bruger vores telefoner til mere og mere og det gør også, at vi har brug for mere og mere strøm. Med den trådløse opladning bliver det nu nemmere, at oplade telefonen og du skal ikke være bundet af en ledning for, at kunne oplade. Læg blot telefonen på opladeren og du er hurtigt i gang med opladning.

Med A11 bionic chip får du power som aldrig før. A11 chippen er op til 70% hurtigere end A10 chippen. Du kan nu endnu hurtigere bruge apps, surfe på nettet eller spille spil. Med A11 chippen bliver AR-spil endnu mere realistiske og flydende. Desuden gør den nye chip også at telefonen bruger mindre strøm.

Du får et endnu bedre kamera i iPhone 8. Telefonen har et 12MP bag kamera og et 7MP kamera foran. Desuden kan kameraet selvfølgelig også optage flotte videoer i 4K og slowmotion.

iPhone 8 er selvfølgelig også IP67 certificeret, som betyder at de er både vand- og støvafvisende, en næsten uundværlig feature i dagens Danmark.

Skærmen har også fået en opgradering og har en helt ny Retina HD-skærm, som gør at skærmen er flottere end nogensinde før.

Med denne Retina-skærm får du flottere skærm end nogensinde og med true tone teknologi, som automatisk justere hvidbalancen, så den passer til hvordan lyset er i omgivelserne.

Kamera
12MP
Frontkamera
7MP
Skærmstørrelse
4,7"
Skærmopløsning
750 x 1334 pixels
Intern hukommelse
64 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
-
Størrelse
138,4 x 67,3 x 7,3 mm
Vægt
148 g
Styresystem
iOS 11

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

Vær opmærksom på at vores abonnementer kun fungerer på 3G- eller 4G-mobiler.

  • Trådløs opladning
  • Touch ID
  • Retina-skærm