Dette website er ikke kompatibelt med den version af Internet Explorer du benytter.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. På den måde kan vi tilbyde dig den bedste service. 

iPhone XR 128 GB Black

iPhone XR 128 GB White

iPhone XR 128 GB Red

iPhone XR 128 GB Blue

Vælg farve
Apples smarte og farverige mobil fra 2018!
30 mdr. OiSTER afdrag
243 /md.
eller
Kontantpris
7.290
Mindstepris
7.290
Levering 2-5 hverdage

iPhone Xr introducerer branchens mest avancerede LCD-skærm med en opløsning på 1792×828 og 326 ppi samt virkelig levende og præcise farver. Skærmen har også True Tone, som tilpasser hvidbalance og farvetemperatur, så det passer til det lys, der omgiver dig. Det gør skærmen mere behagelig at kigge på for øjnene.

Med Apples nye kraftfulde 8-kernede A12 Bionic-processor med næste generations neural arkitektur, tillader processorkraften op til 5 billioner handlinger pr. sekund, og er op til 15 % hurtigere end A11 Bionic-chippen i iPhone X, når A12 Bionic benytter ydeevnekernerne. Processoren er tilmed også energibesparende – faktisk op til 50 % mere i de dedikerede effektivitetskerner. Den nye grafikprocessor er nu op til 50% hurtigere end A10 Fusion. iPhone Xr giver op til 1½ time længere batterilevetid end iPhone 8 Plus.

iPhone Xr kommer i samme ikoniske design, som vi kender fra iPhone X, og i det hårdeste glas, der nogensinde har været i en smartphone. Desuden er det forstærket med special aluminiumsbånd af flykvalitet, der matcher farven på bagsiden.

Front-kameraet udnytter Apples TrueDepth-teknologi endnu bedre, som gør det muligt at tage portrætter med dybdeeffekt som vi kender det fra iPhone 7 Plus, og efterfølgende redigere dybdeskarpheden.TrueDepth registrerer også mere end 50 forskellige muskelbevægelser, der sammen med A12 Bionic-chippen gør det muligt at gengive dine ansigtsudtryk i en af 16 forskellige emojis - også kaldet ”Animoji”. Som noget helt nyt introducerer Apple også ”Memoji” med iOS 12, hvor du har mulighed for at skabe din helt egen Animoji i dit eget billede. Din Memoji kan herefter sendes via iMessage eller bruges live i et FaceTime-opkald.

Enkelt-kameraet i iPhone Xr har også en ny sensor, der sammen med den forbedrede ISP (billedsignalprocessor) giver dig mulighed for at tage Smart HDR billeder, der giver endnu bedre pixeltæthed, farver, skygger og kontraster – både i modlys og svag belysning.Og for første gang er det nu også muligt at tage fantastiske portrætbilleder med bokeh-effekt selvom iPhone Xr kun har ét bagkamera.

Bokeh-effekten i Portrætfunktionen er drastisk forbedret, som får billederne til at se endnu mere professionelle ud. Som noget helt nyt introducerer de nye iPhones også Dybdekontrol, som gør det muligt at justere dybdeskarpheden i portrætter efter billedet er taget. Det er aldrig før set i noget kamera.

Med Apples line-up af nye iPhones er Touch ID nu helt erstattet af Face ID, som er endnu mere sikkert. Ved hjælp af bl.a TrueDepth front-kamera, infarød belysning og punktprojektering, lærer Face ID dit ansigt at kende ved hjælp af mere end 30.000 unikke punkter på dit ansigt.Disse punkter oversættes til en matematisk model, som ikke kan snydes af billeder eller masker. Herefter gemmes det sikkert og lokalt i A12 Bionic-chippens ”Secure Enclave”, hvilket betyder at dataen aldrig forlader iPhonen.

Face ID er nemt og sikkert, og anvender tilmed maskinlæring til at registrere ændringer i dit udseende. Det betyder, at hatte, briller, skæg o.lign. ikke er noget problem med Face ID. Takket være den avancerede ”Secure Enclave” i A12 Bionic-chippen samt nye algoritmer, er Face ID også endnu hurtigere end ved iPhone X.

Kamera
12MP
Frontkamera
7MP
Skærmstørrelse
6,1"
Skærmopløsning
828 x 1792 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
-
Størrelse
150,9 x 75,7 x 8,3 mm
Vægt
194 g
Styresystem
iOS 12

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

Vær opmærksom på at vores abonnementer kun fungerer på 3G- eller 4G-mobiler.

  • Face ID
  • Liquid Retina-skærm
  • 4K-video