Dette website er ikke kompatibelt med den version af Internet Explorer du benytter.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. På den måde kan vi tilbyde dig den bedste service. 

iPhone XS 256 GB Space Gray

iPhone XS 256 GB Silver

iPhone XS 256 GB Gold

Vælg farve
Apples topmodel fra 2018!
30 mdr. OiSTER afdrag
314 /md.
eller
Kontantpris
9.420
Mindstepris
9.420
Levering 2-5 hverdage
Elegant design

Phone Xs er lavet i det hårdeste glas, der nogensinde har været i en smartphone og forstærket med rustfrit stål i elegant blank finish rundt i kanten. Nu i en helt ny farve – nemlig guld.


Super Retina OLED-skærm

Den fuldstændig opslugende Super Retina OLED-skærm giver ikke blot en fantastiske kontrastforhold men også strålende farver i knivskarp 2436 x 1125 opløsning ved 458 ppi pixeltæthed. Skærmen har True Tone, som tilpasser hvidbalance og farvetemperatur, så det passer til det lys, der omgiver dig. Det gør skærmen mere behagelig at kigge på for øjnene.


Ny og kraftfuld processor

iPhone Xs er født med Apples nye kraftfulde 8-kernet A12 Bionic-processor med næste generations neural arkitektur. Processorkraften tillader op til 5 billioner handlinger pr. sekund, og er op til 15 % hurtigere end A11 Bionic-chippen i iPhone X, når A12 Bionic benytter ydeevnekernerne. Processoren er tilmed meget energi- besparende – faktisk op til 50 % mere i de dedikerede effektivitetskerner. Den nye grafikprocessor, er nu op til 50% hurtigere end A10 Fusion. Selv med alt den processorkraft har iPhone Xs stadig op til 30 min. længere batterilevetid end iPhone X.


Forevig og rediger dine favoritbilleder

Front-kameraet udnytter Apples TrueDepth-teknologi endnu bedre, som gør det muligt at tage portrætter med dybdeeffekt som vi kender det fra iPhone 7 Plus, og efterfølgende redigere dybdeskarpheden. TrueDepth registrerer mere end 50 forskellige muskelbevægelser, der sammen med A12 Bionic-chippen gør det muligt at gengive dine ansigtsudtryk i en af 16 forskellige emojis - også kaldet ”Animoji". Som noget helt nyt introducerer Apple også ”Memoji” med iOS 12, hvor du har mulighed for at skabe din helt egen Animoji i dit eget billede. Din Memoji kan herefter sendes via iMessage eller bruges live i et FaceTime-opkald.

Kameraet har også en ny sensor, der sammen med den forbedrede ISP (billedsignalprocessor) giver dig mulighed for at tage Smart HDR billeder, der giver endnu bedre pixeltæthed, farver, skygger og kontraster – både i modlys og svag belysning.

Bokeh-effekten i Portrætfunktionen er drastisk forbedret, som får billederne til at se endnu mere professionelle ud. Som noget helt nyt introducerer de nye iPhones også Dybdekontrol, som gør det muligt at justere dybdeskarpheden i portrætter efter billedet er taget. Det er aldrig før set i noget kamera.

Kamera
12MP+12MP
Frontkamera
7MP
Skærmstørrelse
5,8"
Skærmopløsning
1125 x 2436 pixels
Intern hukommelse
256 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
-
Størrelse
143,6 x 70,9 x 7,7 mm
Vægt
177
Styresystem
iOS 12

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

Vær opmærksom på at vores abonnementer kun fungerer på 3G- eller 4G-mobiler.

  • Face ID
  • Super Retina-skærm
  • Trådløs opladning