Dette website er ikke kompatibelt med den version af Internet Explorer du benytter.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. På den måde kan vi tilbyde dig den bedste service. 

iPhone XS Max 64 GB Space Grey

iPhone XS Max 64 GB Silver

iPhone XS Max 64 GB Gold

Vælg farve
Apples topmodel fra 2018 - i stort format!
30 mdr. OiSTER afdrag
301 /md.
eller
Kontantpris
9.030
Mindstepris
9.030
Levering 2-5 hverdage
Elegant design

iPhone Xs Max er lavet i det hårdeste glas, der nogensinde har været i en smartphone og forstærket med rustfrit stål i elegant blank finish rundt i kanten. Nu i en helt ny farve – nemlig guld. iPhone Xs Max har nye kraftige højttalere parret med software-forbedringer, der giver en endnu rigere lydoplevelse end nogensinde før.


Super Retina OLED-skærm

Den fuldstændig opslugende Super Retina OLED-skærm giver højeste kontrastforhold nogensinde i en iPhone, med ægte sort og strålende farver i knivskarp 2688 x 1242 opløsning ved 458 ppi pixeltæthed. Skærmen har også True Tone, som tilpasser hvidbalance og farvetemperatur, så det passer til det lys, der omgiver dig. Det gør skærmen mere behagelig at kigge på for øjnene.


Ny og kraftfuld processor

iPhone Xs Max er født med Apples nye kraftfulde 8-kernet A12 Bionic-processor med næste generations neural arkitektur. Processorkraften tillader op til 5 billioner handlinger pr. sekund, og er op til 15 % hurtigere end A11 Bionic-chippen i iPhone X, når A12 Bionic benytter ydeevnekernerne. Processoren er tilmed også energi- besparende – faktisk op til 50 % mere i de dedikerede effektivitetskerner. Den nye grafikprocessor, er nu op til 50% hurtigere end A10 Fusion. Selv med alt den processorkraft har iPhone Xs Max stadig helt op til 1½ time længere batterilevetid end iPhone X.


Forevig og rediger dine favoritbilleder

Front-kameraet udnytter Apples TrueDepth-teknologi endnu bedre, som gør det muligt at tage portrætter med dybdeeffekt som vi kender det fra iPhone 7 Plus, og efterfølgende redigere dybdeskarpheden. TrueDepth registrerer også mere end 50 forskellige muskelbevægelser, der sammen med A12 Bionic-chippen gør det muligt at gengive dine ansigtsudtryk i en af 16 forskellige emojis - også kaldet ”Animoji". Som noget helt nyt introducerer Apple også ”Memoji” med iOS 12, hvor du har mulighed for at skabe din helt egen Animoji i dit eget billede. Din Memoji kan herefter sendes via iMessage eller bruges live i et FaceTime-opkald.

Kameraet har også en ny sensor, der sammen med den forbedrede ISP (billedsignalprocessor) giver dig mulighed for at tage Smart HDR billeder, der giver endnu bedre pixeltæthed, farver, skygger og kontraster – både i modlys og svag belysning.

Bokeh-effekten i Portrætfunktionen er drastisk forbedret og får billederne til at se endnu mere professionelle ud. Som noget helt nyt introducerer de nye iPhones også Dybdekontrol, som gør det muligt at justere dybdeskarpheden i portrætter efter billedet er taget. Det er aldrig før set i noget kamera.

Kamera
12MP+12MP
Frontkamera
7MP
Skærmstørrelse
6,5"
Skærmopløsning
1242 x 2688 pixels
Intern hukommelse
64 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
-
Størrelse
157,5 x 77,4 x 7,7 mm
Vægt
208 g
Styresystem
iOS 12

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

Vær opmærksom på at vores abonnementer kun fungerer på 3G- eller 4G-mobiler.

  • Face ID
  • Super Retina-skærm
  • Trådløs opladning