Dette website er ikke kompatibelt med den version af Internet Explorer du benytter.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. På den måde kan vi tilbyde dig den bedste service. 

OnePlus 7 128 GB Mirror Gray

Vælg farve
Nyeste skud på stammen fra OnePlus!
30 mdr. OiSTER afdrag
154 /md.
eller
Kontantpris
4.620
Mindstepris
4.620
Levering 2-5 hverdage

Nu kan du gøre gaming og streaming til en leg – også når det foregår på mobilen. OnePlus 7 kommer nemlig med hele otte kerner, som hver og en er spækket med power. Op til hele 2,85 GHz kan du forvente! Hvis du har prøvet OnePlus 6t, så svarer det til, at OnePlus 7 kører 45% hurtigere. Og det sker endda ikke på bekostning af batterilevetiden, da smartphonen ovenikøbet bruger 20% mindre strøm end forgængeren.

Sammen med det store 3700 mAh batteri og muligheden for lynopladning, er der ingen undskyldning for ikke at give den fuld smadder med dine yndlingsspil, -film og -serier.
For at få den ultimative mobiloplevelse kommer OnePlus 7 med nyeste Snapdragon 855 og et mærkbart RAM-boost, som gør dig i stand til at have flere apps åbne på samme tid uden at opleve hastighedsudfordringer.

Selvom der er rigtigt meget fokus på OnePlus 7s kraftfulde indre, så får du en række andre fantastiske elementer med denne smartphone. Fx får du et bagkamera på hele 48 MP, som sammen med den helt nye ultrashort billedteknologi vil kommer til at løfte din billeder til helt nye højder. Ikke bare fanger linsen hver en lille detalje – du kan også bruge de indbyggede funktioner til at fremhæve dine billeder på den mest fantastiske måde.

Designet er der heller ikke noget at sætte en finger på. Det er stilrent, strømlinet og elegant – præcis som du kender det fra de tidligere OnePlus-modeller. Og for at fuldende den lækre mobil, får du de vildeste Dolby Atmos stereohøjttalere, der giver film, serier og spil en ekstra dimension, som gør en kæmpe forskel.

Sidst – men ikke mindst – får du en flot og skarp 6,41” Optic AMOLED-skærm, der runder OnePlus 7 flot af og understøtter alle smartphonens lækre features.

Kamera
48MP+5MP
Frontkamera
16MP
Skærmstørrelse
6,41"
Skærmopløsning
1080 x 2340 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
6 GB
Størrelse
157,7 x 74,8 x 8,2 mm
Vægt
182 g
Styresystem
Android 9.0 Pie

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

Vær opmærksom på at vores abonnementer kun fungerer på 3G- eller 4G-mobiler.

  • In-display fingeraftrykslæser
  • Lynopladning
  • Nyeste Snapdragon 855 processor