Dette website er ikke kompatibelt med den version af Internet Explorer du benytter.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. På den måde kan vi tilbyde dig den bedste service. 

OnePlus 7 Pro 256 GB Mirror Gray

OnePlus 7 Pro 256 GB Nebula Blue

Vælg farve
Én af markedet bedste skærmoplevelser!
30 mdr. OiSTER afdrag
203 /md.
eller
Kontantpris
6.090
Mindstepris
6.090
2-5 hverdage

Nu kan du få en komplet skærmoplevelse. OnePlus 7 Pro kommer nemlig med et innovativt pop-up kamera, som betyder, at skærmen går fra kant til kant uden nogle forstyrrende elementer uden nogen form for afbrydelse af hverken kamera eller notch. Så kan du give dig helt hen til spil, videoer eller billeder.

Og det er i den grad fedt, fordi OnePlus 7 Pro med sit knivskarpe Fluid AMOLED 6,67” display virkelig formår at redefinere standarden for, hvad man kan forvente af en skærm på en smartphone. Ikke nok med at den funkler i de klareste farver og viser selv de mindste detaljer – displayet er nemlig også super robust, da det er fremstillet i det utra-hårdføre Gorilla Glass 5, som kan klare lidt af hvert uden at tage skade. Samtidig er smartphonen både vand- og støvafvisende.

Men en lækker skærm er ikke det eneste, som du kan glæde dig til, hvis du er så heldig at få fingrene i en OnePlus 7 Pro. Du får nemlig desuden tre kameraer på bagsiden af den stilsikre mobil. Tilsammen gør linserne dig i stand til både at tage billeder i vidvinkel, portrætter og komme helt tæt på med den effektive 3 x zoom. Som noget helt ekstraordinært er OnePlus 7 Pro udstyret med et pop-up kamera, som både giver et futuristisk udtryk, men som endnu vigtigere med sine 16 MP og blænde på 2.0 sørger for, at du kan tage de vildeste selfies og udføre knivskarpe videoopkald. Det kunne se ud som om, at pop-up kameraet er en følsom størrelse, men det er testet og virker fantastisk – også selvom du skulle bruge det 150 gange om dagen i fem år.

For at fuldende mesterværket OnePlus 7 Pro er der proppet masser af kraft ind i den slanke smartphone. Qualcomm Snapdragon 855 giver dig masser af kraft og det indbyggede kølesystem søger for, at mobilen ikke bliver overophedet – selv når du spille de mest krævende spil. I kombination med det store 4000 mAh batteri, kan du bruge mobilen i timevis. Og skulle du løbe tør for strøm, så kan du lade OnePlus 7 Pro op med til en hel dag på bare 20 min.

Sidst – men ikke mindst – er OnePlus 7 Pro udstyret med dual sim, så du kan have besvare sms’er og opkald fra både arbejde og privaten med én enkelt mobil. På den måde slipper du for besværet med at rende rundt med to telefoner

Kamera
48MP+8MP+16MP
Frontkamera
16MP
Skærmstørrelse
6,67"
Skærmopløsning
1440 x 3120 pixels
Intern hukommelse
256 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
8 GB
Størrelse
162,6 x 75,9 x 8,8 mm
Vægt
206 g
Styresystem
Android 9.0 Pie

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

Vær opmærksom på at vores abonnementer kun fungerer på 3G- eller 4G-mobiler.

  • Pop up-kamera
  • In-display fingeraftrykslæser
  • 90 Hz skærm