Dette website er ikke kompatibelt med den version af Internet Explorer du benytter.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. På den måde kan vi tilbyde dig den bedste service. 

Samsung Galaxy S10 128 GB Prism Black

Samsung Galaxy S10 128 GB Prism White

Vælg farve
Samsungs flagskib anno 2019!
30 mdr. OiSTER afdrag
214 /md.
eller
Kontantpris
6.420
Mindstepris
6.420
Levering 2-5 hverdage

Nu er den her! Og du kommer ikke til at blive skuffet. Galaxy S10 er Samsungs nye topmodel, og det er tydeligt at mærke, at der her er tale om en mobil, der er bygget på de seneste 10 års konstante udvikling. Resultatet er en mobil, hvor mulighederne er ubegrænsede.

Med Galaxy S10 får du sindssyg meget skærm for pengene – uden at mobilen i sig selv bliver stor og besværlig at holde om. Du får hele 6.1” QHD+ buet Super AMOLED skærm, der giver dig en knivskarp 3040x1440 opløsning.

Men en stor skærm gør i sig selv ikke hele forskellen. Det hele fuldendes derimod af kunstig intelligens, der medfører, at skærmen automatisk tilpasser sig til lysforhold, som sikrer dig, at skærmen er optimalt indstillet. Den avancerede skærm brydes hverken af knapper eller indhak, og det lille, men super-gode frontkamera, er flyttet til siden, så du får en uendelig skærm uden forstyrrelser.

Og når vi nu taler om kameraet, så er der virkelig også på denne front kommet nogle vilde opgraderinger. Så hvis du er vild med at tage billeder i højeste kvalitet, så er Galaxy S10 lige noget for dig! Mobilen er udstyret med trippelkamera, som i endnu højere grad, end tidligere, tager professionelle billeder. Med en vidvinkel på op til 123 grader og 2x optisk zoom, er du sikker på at fange hver en lille detalje. Kameraet har to blænderindstillinger og tilpasser sig lysforholdene på præcis samme måde som det menneskelige øje. Har du lyst til at være kreativ med dine billeder, kan du som noget nyt ændre på dybdeskarpheden, så det du vil fremhæve kommer til at stå ekstra skarpt, mens baggrunden sløres kunstnerisk.

Når du holder Galaxy S10 i din hånd, kan du i den grad også mærke forskellen. På design-siden har mobilen fået integreret fingeraftrykslæseren i skærmen, og så er den både blevet tyndere og lettere end de tidligere modeller. Og det sker på trods af det får du mere batterikapacitet og kraft. Batteriet holder også længere, da din mobil nu registrerer, hvordan du bruger den, og kan spare strøm ved at slukke for de funktioner, du ikke aktivt har gang i.

Samsung har igennem flere år været på forkant, når det kommer til trådløs opladning. Derfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at de igen presser barren endnu højere, hvad det angår. Derfor kommer Galaxy S10 selvfølgelig udstyret med trådløs opladning. Det er ikke kun af selve mobilen, men også mellem enheder. Det betyder, at Galaxy S10 fx kan oplade andre mobiler, dine høretelefoner eller dit smartur. Ovenikøbet mens du bruger mobilen.

Bemærk at den indbyggede fingeraftrykslæser ikke virker, hvis der er monteret panserglas.

Kamera
12MP+12MP+16MP
Frontkamera
10MP
Skærmstørrelse
6,1"
Skærmopløsning
1440 x 3040 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
microSD (Op til 512 GB)
RAM
8 GB
Størrelse
149,9 x 70,4 x 7,8 mm
Vægt
157
Styresystem
Android 9 (Pie)

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

Vær opmærksom på at vores abonnementer kun fungerer på 3G- eller 4G-mobiler.

  • In-display fingeraftrykslæser
  • Triple kamerasetup
  • Trådløs opladning