Dette website er ikke kompatibelt med den version af Internet Explorer du benytter.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. På den måde kan vi tilbyde dig den bedste service. 

Samsung Galaxy S10e 128 GB Prism Black

Vælg farve
Lillebror uden at være lille!
30 mdr. OiSTER afdrag
174 /md.
eller
Kontantpris
5.220
Mindstepris
5.220
Levering 2-5 hverdage

Lillebror uden at være lille. Med den nye Galaxy S10e får du rigtig meget telefon for pengene. Samsung Galaxy S10e er skabt på baggrund af mere end 10 års erfaring og udvikling af mobilen. Og resultatet er ikke til at tage fejl af, Samsung har skabt endnu en mobil i topklassen.

Der er ikke sparet på hverken det indre eller det ydre i Samsung Galaxy S10e. Med en imponerende 5.8” Flad Super AMOLED skærm i 2280x1080 opløsning er du sikker på en knivskarp oplevelse. Tager du mange selfies og deler dem på de sociale medier, er Galaxy S10e lige noget for dig. Med det knivskarpe frontkamera er du sikker på, at dine selfies bliver i den højeste opløsning. Selfiekameraet er flyttet ind i selve skærmen, som betyder, at du får en infinity skærm uden knapper eller indhak, der normalt forstyrrer.

Bag den flotte skærm gemmer der sig en af de mest intelligente telefoner, Samsung nogensinde har skabt. F.eks. kommer Galaxy S10e med automatisk tilpasning af lysforholdene. På den måde slipper du for selv at justere lysstyrken.

Er du typen, der spiller krævende spil eller kører tunge programmer på din telefon, kommer Samsung Galaxy S10e heller ikke til at skuffe dig. Den kommer nemlig med 6GB RAM og 128GB hukommelse, så du er garanteret masser af kraft! Det automatiske dampkammer lukker mere varme ud, hvilket gør telefonen perfekt til gaming og multitasking.

Det er aldrig sjovt at stå midt på dagen og være løbet tør for strøm på mobilen. Samsung Galaxy S10e kommer med et batteri på voldsomme 3100 mAh. Ikke nok med det! Batteriet er samtidig intelligent, så det sikrer dig strøm i 24 timer. Hvis du vil være sikker på, at din telefon holder strøm hele dagen, så er Samsung Galaxy S10e det rette valg for dig.

S10e er desuden spækket med fede detaljer og en stor skærm. Og så er den stadig utroligt let med sine blot 150 g. Fingeraftrykslæseren har også fået et løft. På forgængeren sad den bagpå, nu har Samsung flyttet den ud på siden. Din finger vil derfor på en naturlig måde placere sig lige ved fingeraftrykslæseren, det sikrer dig en hurtig og sikker oplåsning af telefonen.

Kamera
12MP+16MP
Frontkamera
10MP
Skærmstørrelse
5,8"
Skærmopløsning
1080 x 2280 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
microSD (Op til 512 GB)
RAM
6 GB
Størrelse
142,2 x 69,9 x 7,9 mm
Vægt
150 g
Styresystem
Android 9 (Pie)

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

Vær opmærksom på at vores abonnementer kun fungerer på 3G- eller 4G-mobiler.

  • Full HD-skærm
  • Hurtig opladning
  • Trådløs opladning