Dette website er ikke kompatibelt med den version af Internet Explorer du benytter.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. På den måde kan vi tilbyde dig den bedste service. 

Xiaomi Mi Mix 2S 64 GB Black

Vælg farve
Udsøgt design!
30 mdr. OiSTER afdrag
141 /md.
eller
Kontantpris
4.230
Mindstepris
4.230
2-5 hverdage

Den internationalt anerkendte designer Phillip Starck har været med til at designe Mi Mix-serien, og Xiaomi har videreført dette design i 2S-modellen.

Lækkert buet keramisk design på alle fire sider med aluminiumslegeret ramme. Den keramiske bagside giver et godt grebfornemmelse af mobilen, så den ligger rigtig godt i hånden

5,99” fuld skærm (ingen notch). 18:9 screen ratio med minimale kanter, og ingen notch hvilket giver en så stor skærmoplevelse som muligt.

Mi Mix 2S kommer med Qualcomm Snapdragon 845, der sikrer en stærk performance, og med Adreno 630 grafik processor befinder telefonen sig i samme liga som iPhone X, OnePlus 6 og Samsung Galaxy S9+.

Som hovedkamera anvender Mix 2S en 12 MP dual kamera løsning. Dual kamera er placeret vertikalt på bagsiden over hinanden, og benytter en kombination af vidvinkel og standard kamera. Front kamera har 5 MP.

Telefonen benytter Android 8.0 med Xiaomis eget skin over; MIUI (Mi User Interface),

Bonusinfo: Forgængeren (Mi Mix 1 og Mi Mix 2 er udstillet på det anerkendte kunst- og kulturmuseum; Centre Pompidou i Paris)

Med dual sim har du mulighed for at have to simkort i din mobiltelefon. Det er optimalt hvis du gerne vil slippe for at rende rundt med to telefoner. Du kan selv navngive simkortene, så du kan se hvilket nummer der bliver ringet på.

Kamera
12MP+12MP
Frontkamera
5MP
Skærmstørrelse
5,99"
Skærmopløsning
1080 x 2160 pixels
Intern hukommelse
64 GB
Ekstern hukommelse
Nej
RAM
6 GB
Størrelse
150,9 x 74,9 x 8,1 mm
Vægt
191 g
Styresystem
Android 8 (Oreo)

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

Vær opmærksom på at vores abonnementer kun fungerer på 3G- eller 4G-mobiler.

  • Trådløs opladning
  • Dual sim
  • Ingen notch