Dette website er ikke kompatibelt med den version af Internet Explorer du benytter.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. På den måde kan vi tilbyde dig den bedste service. 

Xiaomi Redmi 6 32 GB Black

Vælg farve
En masse value for money!
30 mdr. OiSTER afdrag
39 /md.
eller
Kontantpris
1.170
Mindstepris
1.170
2-5 hverdage

Redmi 6 er endnu en smartphone fra Xiaomi. Prisen er meget overkommelig og alligevel er telefonen fyldt med lækre specs som er helt unikke i denne prisklasse. I lavprissegmentet er denne telefon helt enestående. Et simplet design med kurvede sider på bagsiden. Ikke ekstraordinær, men stadig med finesse til en hverdags telefon

Kameraet er hele 12 MP med 5 MP AI dual kamera giver dig en rigtig god kameraoplevelse. Hoved sensoren har det højeste antal pixels i sin prisklasse hvilket er en fordel særligt i lav belysning. Frontkameraet har 5 MP. Der er auto-HDR mode der giver en god oplevelse og portræt-mode til social media.

Telefonen er udstyret har MediaTek Helio P22 Chipset SoC, og en solid batteritid. Redmi 6 kører med MIUI 9,6 baseret på Android 8,1. Telefonen har masser af features og personlige tilpasningsmuligheder.
Fingeraftryklæseren reagerer virkelig hurtigt og giver let adgang til telefonen.

Redmi 6 folder sig virkelig ud ift. forbindelse. Opkalds kvalitetet og signal modtagelsen er virkelig gode og det tager bare et par sekunder for GPS for at finde en lokation.

Overraskende nok føles telefonen ikke som en budget telefon. Den er lavet af polycarbonate og bagsiden af telefonen har et metallisk udseende, der er modstandsdygtige overfor fedtede fingeraftryk. Telefonen er med sine kurvede sider og runde hjørner, nem at håndtere med en hånd.
Kameraet findes i øverste venstre hjørne med fingeraftryk scanner centeret lidt under.

Med dual sim har du mulighed for at have to simkort i din mobiltelefon. Det er optimalt hvis du gerne vil slippe for at rende rundt med to telefoner. Du kan selv navngive simkortene, så du kan se hvilket nummer der bliver ringet på.

Kamera
12MP+5MP
Frontkamera
5MP
Skærmstørrelse
5,45"
Skærmopløsning
720 x 1440 pixels
Intern hukommelse
32 GB
Ekstern hukommelse
microSD, op til 256 GB
RAM
3 GB
Størrelse
147,5 x 71,5 x 8,3 mm
Vægt
146 g
Styresystem
Android 8 (Oreo)

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser, samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for din 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

Vær opmærksom på at vores abonnementer kun fungerer på 3G eller 4G telefoner.

  • Value for money
  • Dual sim
  • 3,5mm jack-stik