Betal med OiSTER afdrag

Med OiSTER Afdrag får du mulighed for at købe en ny mobil, tablet, tilbehør eller bredbåndsudstyr på afbetaling – helt uden ekstra omkostninger. Produktets pris afdrages over 30 måneder, og du betaler hverken gebyrer eller kreditomkostninger. Det vil altså sige, at ÅOP er 0 % og kreditomkostninger er 0 kr.

Du kan oprette så mange OiSTER Afdrag, som du kreditgodkendes til. Godkendelsen sker i forbindelse med køb af nyt udstyr i Kundeshoppen.

Du skal være eksisterende OiSTER-kunde for at kunne købe produkterne via OiSTER Afdrag.

Betaling af OiSTER Afdrag
Betalingen af afdraget kommer automatisk til at følge den betalingsmåde, du har valgt for din abonnementsbetaling på Mit OiSTER.

Administration af OiSTER Afdrag
Din afdragsordning vil fremgå på Mit OiSTER under Profil her. Klik herefter på Mine aftaler og derefter Afdragsaftaler. Her kan du se dit restbeløb, og hvor mange afdrag du har betalt. Det er muligt at opsige dit abonnement, selv om tilbagebetalingen på OiSTER Afdrag ikke er afsluttet.

Jeg bliver afvist, når jeg vil købe produkter via OiSTER Afdrag - hvorfor?
Vi bruger et automatisk kreditscoringssystem, der tjekker en lang række faktorer, når man køber via OiSTER Afdrag. Der kan derfor være flere årsager til, at du kan blive afvist – læs evt. mere her. Er du blevet afvist, kan vi desværre ikke tilbyde dig OiSTER Afdrag på nuværende tidspunkt.