Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

OnePlus Nord CE 2 128 GB Gray Mirror

Vælg farve
SPAR 960 DKK på OnePlus Nord CE 2 128 GB
30 mdr. OiSTER Afdrag
108 /md.
eller
Kontantpris
3.240
Mindstepris
3.240

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

På lager. Leveres om 2-5 hverdage

Fantastisk brugeroplevelse
OnePlus Nord CE 2 er en smartphone der er og kan meget mere end det man ser med det blotte øje. Først og fremmest får du en fantastisk AMOLED-touchskærm på 6.43" med en opdateringshastighed på 90 Hz. Du har muligheden for uforstyrret og i HD-kvalitet, at surfe rundt mellem dine apps og spille alle dine yndlingsspil. Du får naturligvis også en smartphone i et gennemtænkt og stilrent design man næsten ikke kan undgå at bemærke.

Den høje HD+-opløsning sørger for at alle viste farver vil synes tydeligt. OnePlus Nord CE 2 er nemlig udviklet med en god farvepræcision, dybe toner og høj pixeltæthed.

Tredobbelt bagkamerasystem
Kom helt tæt på og tag skarpe billeder med din OnePlus Nord CE 2. Du er først og fremmest sikret 20x digitalt Zoom, der sørger for at du kan tage tydelige billeder fra lang afstand. Derudover er hovedkameraet udviklet med hele 64 MP! Det er en fantastisk mulighed for at forevige alle dine bedste stunder, også endda i en helt fantastisk kvalitet.
Hvis du ønsker at skyde videoer på ferien eller i dagligdagen, så har du muligheden for at filme i 4K-opløsning.

MediaTek Dimensity 900 octa-core-processor
OnePlus Nord CE 2 er udviklet med den hurtige MediaTek Dimensity 900 octa-core-processor. Her går man bestemt ikke på kompromis med ydeevnen og processoren bidrager også til et balanceret strømforbrug. Du er for eksempel sikret 70% batteri på bare 30 minutters opladning.
Sidst men ikke mindst, så understøtter processoren fra MediaTek også 5G-netværket.

 

 

 

Kamera
64MP+8MP+2MP
Frontkamera
16MP
Skærmstørrelse
6.43"
Skærmopløsning
2400 x 1080 pixels
Intern hukommelse
128GB
Ekstern hukommelse
Micro SD
RAM
8 GB
Størrelse
73.2 x 160.6 x 7.8 mm
Vægt
173 g
Styresystem
Android
E-SIM
Nej

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

  • Tredobbelt kamera
  • 65W hurtigopladning
  • 90 Hz AMOLED-skærm