Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

iPad Pro 12.9 4th Gen. 128 GB Space Grey

iPad Pro 12.9 4th Gen. 128 GB Silver

Vælg farve
Udsolgt
Apple iPad Pro med stor skærm!
30 mdr. OiSTER Afdrag
330 /md.
eller
Kontantpris
9.900
Mindstepris
9.900

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

iPad Pro 12.9” kommer i det stilsikre, smukke og tidløse design, som kendetegner alle produkter, der kommer Apple. Kant-til-kant Liquid Retina-skærmen er både fantastisk smuk og med features, der er utroligt teknisk-avancerede. Alt det gør, at du får den ultimative tabletoplevelse med iPad Pro 12,9”. Og der er jo tale om en skærm i en størrelse, der vil noget, så du virkelig kan nyde de skarpe detaljer, de funklende farver og kontraster, der får displayets indhold til at poppe. ProMotion og True Tone er blot to af de banebrydende teknologier, som Apple har udnyttet, der tilsammen løfter niveauet for, hvad du kan forvente af en tablet.

iPad Pro 12.9 er udstyret med A12Z Bionic chip. Den er hurtigere end de tidligere iPad Pro’er og også overlegen i forhold til langt de fleste Windows bærbare computere. Det betyder, at det går lynende stærkt – uanset hvad du kaster dig over. Det kan være lige fra de mest gængse hverdagssysler til de hardcore grafisk tunge opgaver.

Kameraet i iPad Pro 12.9 har i denne omgang også fået en opgradering.  Kombinationen af en vidvinkel på 12 MP og et ultra vidvinkels-kamera  på 10 MP hjælper dig til at få din indre fotograf frem og de vildeste billeder i kassen.

Kamera
12MP+10MP
Frontkamera
7MP
Skærmstørrelse
12.9"
Skærmopløsning
2048 x 2732 pixels
Intern hukommelse
128 GB
Ekstern hukommelse
Nej
Vægt
641 g
Størrelse
280.6 x 214.9 x 5.9 mm
Styresystem
iPadOS 13.4
Simkort
Nano-SIM og eSIM

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

Vær opmærksom på at vores abonnementer kun fungerer på 3G- eller 4G-mobiler.