Dette website er ikke kompatibelt med den version af Internet Explorer du benytter.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. På den måde kan vi tilbyde dig den bedste service. 

DeFunc True Earbud Plus Black

Vælg farve
Trådløse earbuds inklusiv powerbank!
30 mdr. OiSTER afdrag
20 /md.
eller
Kontantpris
600
Mindstepris
600
Levering 2-5 hverdage

Hvis du er træt af generende kabler, der altid er i vejen, så vælg disse trådløse Defunc True høretelefoner. Disse førsteklasses høretelefoner er perfekte, og hvis du søger efter et elegant og funktionelt design kombineret med med en exceptionel lydkvalitet, så er de det rette valg. Defunc høretelfonerne tilsluttes til din enhed via Bluetooth 5.0, så der er ikke noget kabelrod, og det er det der gør disse høretelefoner ideelle for aktive mennesker, der bruger meget tid på at træne og bevæge sig. De førsteklasses trådløse høretelefoner er udstyret med en indbygget mikrofon, der er perfekt til håndfrie opkald. Derudover inkluderer høretelefonerne også en 2100mAh opladningsboks, som du også kan bruge som powerbank til at give din smartphone et boost.

Forbindelse
Bluetooth
Batteritid
Op til 3 timer

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter

Vær opmærksom på at vores abonnementer kun fungerer på 3G- eller 4G-mobiler.