Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Er du OiSTER-kunde?

Du skal være kunde hos os for at købe produkter i Kundeshoppen. Hvis du ikke allerede er kunde, kan du let flytte dit nummer til os eller oprette et nyt abonnement til mobil eller internet.

Huawei B535-232 4G Router White

Vælg farve
Udsolgt
Hurtig WiFi router fra Huawei!
30 mdr. OiSTER Afdrag
33 /md.
eller
Kontantpris
990
Mindstepris
990

Fri fragt

Og levering lige til døren

OiSTER Afdrag

Rente- og gebyrfri afbetaling

Ikke på lager

En WiFi router til hjemmet, som understøtter 4G. Routeren har en god rækkevidde, og hele familien kan være på samtidig. Den kan tages med alle steder, hvor der er adgang til strøm - derfor er det en ideel løsning for dig, der har et sommerhus.

Det kræver ingen installation, dyre teknikerbesøg eller netværkskabler. Sæt dit datasimkort i routeren og tilslut strøm. Log på det trådløse netværk fra din computer, tablet eller mobil og du er online!

WiFi Frekvens
2,4 og 5gHz
Downloadhastighed
Op til 300 Mbit/s
Uploadhastighed
Op til 100 Mbit/s
Antal LAN-porte
4
Antal brugere
Op til 64 samtidig
Simkorttype
Microsimkort
Størrelse
219 x 138 x 25,6 mm
Vægt
325 g

Vilkår
Her finder du de gældende salgs- og leveringsbetingelser samt afdragsvilkår.

Fortrydelse
Du har 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan returnere dit køb inden for 14 dage og få dine penge retur (vi dækker dog ikke porto).

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende produktet retur i original emballage inkl. papirer, kabler, headset o.lign. til:

OiSTER
Postboks 200
0914 Københavns Pakkecenter