Billigste mobilabonnement - OiSTER Mobil

SKAL DU HAVE DET BILLIGSTE MOBILABONNEMENT? TEST OISTER INDEN DU KØBER

Det billigste mobilabonnement hos OiSTER koster kun 9 kr./måned. Vi gør vi os umage for at dække alle vores kunders behov, så alle kan få det billigste mobilabonnement. OiSTER Basic er perfekt til dig, der har et lavt forbrug og derfor ikke har behov for en af vores taletidspakker. Taler du f.eks. mindre end en time om måneden og ikke bruger mobilen til at gå på nettet, er basisabonnementet lige noget for dig! Læs mere om vores billigste mobilabonnement - du betaler kun for det forbrug, du har. Nedenfor kan du se alle vores taletidspakker, så du kan finde det billigste mobilabonnement, der passer til dig.

Kunde hos OiSTER

Hos OiSTER får du din egen selvbetjeningsside, Mit OiSTER. Vi har samlet alt omkring dit abonnement. Her kan du nemt selv tilpasse dit mobilabonnement, følge dit forbrug, bestille nyt SIM-kort eller ændre dine oplysninger. Se vores video om Mit OiSTER her.

Du kan altid tilpasse dit abonnement efter dit forbrug. Hvis dit behov skulle ændre sig, kan du nemt skifte til et andet på Mit OiSTER. Ændringen træder i kraft første dag i den næstkommende måned. Hvis du tager til udlandet, kan du altid vælge et billigere mobilabonnement i en periode.

                               

Politiken – Forbrug & Liv, 11 marts