•  
  • Dit brugernavn er din e-mailadresse eller dit mobilnummer, hvis du er mobilkunde hos OiSTER. Vær opmærksom på forskel i store og små bogstaver.

    Har du glemt din kode kan du bestille en ny nedenfor ved at trykke på linket nedenfor, "Glemt din kode?".

Mobilabonnement til teenagere

bedste teenage abonnement

Teenagere anvender sin mobil ofte og meget. Forbruget omfatter både streaming af film og musik, spil, sociale medier, surf og snak med vennerne. Med et abonnement fra OiSTER behøver du ikke være bekymret for prisen. Der er fri SMS og MMS inkluderet i alle vores mobilabonnementer. Vælger du et abonnement med masser af data, så er du sikret mod unødige høje mobilregninger. Du kan se hvilke abonnementer, vi anbefaler til teenagere på denne side.

Hvad har teenagere brug for?

For teenageren er mobilen ofte en vigtig del af det sociale liv. Teenageren vil gerne være på de sociale medier og deler mange således billeder og små videoklip. Samtidig er teenageren også storforbruger af streaming såsom YouTube. Det anbefales at teenageren har slået WiFi til, når der er mulighed for dette.

Teenagerens mobilforbrug kræver oftest taletid, data, SMS og MMS. Derfor skal man gå efter de store pakker.

En teenagers forbrug på en måned er ca. 10-15 GB data

Ca. 60 min. videostreaming pr. dag - 9 GB data/md
Rigeligt data til de sociale medier – 1 GB data/md
Ca. 3 timers online spil pr. dag – 600 MB data/md

tryghed for dig som forælder

Med saldokontrol på Mit OiSTER kan du holde styr på din teenagers mobilforbrug. Du har desuden mulighed for at spærre for indholdtakserede SMS’er, servicenumre og udlandstelefoni, så du trygt kan overlade telefonen til teenageren – uden at risikere ekstraregninger.

Er dit barn mellem 6 og 12 år, har vi også de perfekte mobilabonnementer til børn.