Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Bestil Fri tale / 500 GB data senest den 29. dec. og få halv pris i 3 måneder.

Fri tale / 500 GB mobilabonnement

Maksimal fornøjelse til minimal pris. Med dette mobilabonnement får du frie armbevægelser både når det kommer til taletid og datamængde. Lad os fylde din mobil så du kan snakke løs med familie og venner, når du altså ikke gamer, streamer og surfer til du får firkantede øjne.

Pris pr. måned
64 kr.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
64 kr.

Halv pris i 3 måneder

Bedst til prisen!

Der er ingen binding på dette abonnement, og vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement. Du kan selvfølgelig beholde dit nummer, og du kan kvit og frit skifte imellem alle abonnementer.

Hvad kan jeg bruge 500 GB data til?

5000

timer social media
eller

8500

timer musik
eller

1249

timer video
eller

500

timer film og serier

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU)

Mobilabonnementet har 500 GB data, hvoraf op til 12 GB data kan bruges i EU. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

.

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.