Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Super priser til PlusKort medlemmer!

OiSTER og PlusKort er stolte over at præsentere et samarbejde, som sikrer dig de bedste priser og abonnementer! Du får super priser både på mobilabonnement og mobilt bredbånd (også kaldet Trådløst internet).

Mobilabonnementer

Med et mobilabonnement fra OiSTER får du masser af  tale og data til både surf, film og musik -  eller er du mere til at være total ubekymret, har vi det ultimative abonnement med  FRIT forbrug af måde tale og data. Vores abonnementer er selvfølgelig gjort rejseklar med EU data inkluderet.

checkmark_green (002).png EU-roaming

checkmark_green (002).png Fri SMS/MMS

checkmark_green (002).png Ingen binding

Internet

Den ultimative enkle internetløsning med masser af data inkluderet. Du får billigt internet med lynhurtig forbindelse - helt uden komplicerede installationer og kabler. Oprettelsen er gratis og routeren er inkluderet. 

checkmark_green (002).png  Lynhurtigt internet checkmark_green (002).png  Virker i hele DK
checkmark_green (002).png  Ingen installation checkmark_green (002).png  Ingen binding

Vi er altid klar til at hjælpe

Hos OiSTER gør vi vores bedste for at give dig svar på dine spørgsmål om mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Fang os på email eller ring til os alle hverdage mellem kl. 9-18. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Skift abonnement – kvit og frit

Vi giver dig din egen selvbetjeningsside, Mit OiSTER. Her kan du gratis skifte dit abonnement én gang om måneden, hvis dit behov skulle ændre sig. På Mit OiSTER kan du desuden følge med i dit forbrug, tilmelde services, bruge tilbud fra fordelsklubben OiSTER+, opdatere dine informationer, bestille nyt simkort og meget mere.

Skift abonnement helt gratis

Ingen binding

Hos OiSTER har vi ingen binding på vores mobilabonnementer. Du skal kun være kunde hos os, så længe du har lyst.