•  
  • Dit brugernavn er din e-mailadresse eller dit mobilnummer, hvis du er mobilkunde hos OiSTER. Vær opmærksom på forskel i store og små bogstaver.

    Har du glemt din kode kan du bestille en ny nedenfor ved at trykke på linket nedenfor, "Glemt din kode?"

Om Tank Selv

» For English, please click here

Med OiSTER Tank Selv har du ingen binding eller abonnement! Du køber din startpakke hos en af vores forhandlere, og når du har behov for Mobilt Bredbånd, tanker du bare op med 1, 7 eller 30 dage ad gangen, enten med dit kreditkort direkte her på www.OiSTER.dk/Tankselv eller kontant i en af de mange butikker som forhandler OiSTER Tank Selv. Du bestemmer derfor helt selv hvor og hvornår du vil være online, og betaler kun når du har brug for det.    

Vi har specialiseret os i at tilbyde dig den bedste internet løsning, som installeres på blot 5 minutter på både PC og Mac. Du har altid adgang til www.OiSTER.dk/Tankselv, også selvom du ikke er online. Derfor kan du altid aktivere produktet eller tanke op, også efter du er løbet tør. Med OiSTER Tank Selv har du mulighed for at bruge op til 50 GB pr. md.

» Her tanker du op eller aktiverer dit Tank Selv

HAR DU BRUG FOR ET 3G USB-MODEM?

For at bruge OiSTER Tank Selv skal du bruge et 3G USB-modem. OiSTERs forhandlere sælger Startpakker inkl. modem. Du kan også benytte en bærbar computer med indbygget 3G modem eller et USB-modem fra en anden udbyder (dog kan OiSTER ikke garantere, at dette er kompatibelt med Tank Selv). Skal du bruge OiSTER Tank Selv i din tablet, har du ikke brug for et modem.

» Se forhandlerliste her

HVAD KOSTER DET AT TANKE OP?

HVAD KOSTER TANK SELV STARTPAKKERNE?

Vejledende pris for startpakke uden modem er 99 kr. inkl. 7 dages Mobilt Bredbånd. 

Ideel hvis du allerede har et 3G modem eller skal bruge det i din tablet.

Vejledende pris for startpakke med modem er 499 kr. inkl. 30 dages Mobilt Bredbånd.

 HVORDAN ER DÆKNINGEN PÅ TANK SELV?

Vi benytter 3's landsdækkende mobile datanetværk, som er Danmarks absolut bedste. Du kan tjekke din dækning her.