•  
  • Dit brugernavn er din e-mailadresse eller dit mobilnummer, hvis du er mobilkunde hos OiSTER. Vær opmærksom på forskel i store og små bogstaver.

    Har du glemt din kode kan du bestille en ny nedenfor ved at trykke på linket nedenfor, "Glemt din kode?".

Hvad er OiSTER+

OiSTER+ er din fordelsklub med tusindvis af rabatter og automatisk deltagelse i lodtrækningen om månedens præmie. Det er ganske gratis, og du kan tilmelder dig ved bestilling af et abonnement. Hvis du allerede er kunde, kan du tilmelde dig via Mit OiSTER. 

Tusindvis af rabatter

Rabatportalen giver dig adgang til tusindvis af rabatter. Du får rabat på alt fra tøj, elektronik og ferier til mad, sport og velvære. Rabatterne svinger fra 2% helt op til 50% på udvalgte deals. Vores kunder har allerede nu sparet mere end 400.000 kr. ved at bruge rabatportalen. Så der er masser af fordele at hente. 

Månedens præmie

Som en del af OiSTER+ er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie – HVER MÅNED. Alle har lige stor chance for at vinde helt uden at løfte en finger. 

Månedens præmie i juli er et SuperGavekort. Præmien kan ikke byttes til kontanter. Præmien har en værdi af 3000 DKK. 

Allerede kunde HOS OiSTER?

Er du ikke kunde, kan du finde alle vores billige mobilabonnementer her. Uanset hvilket abonnement du vælger kan du få OiSTER+.  

Har du spørgsmål til OiSTER+ kan du finde spørgsmål og svar her