•  
  • Dit brugernavn er din e-mailadresse eller dit mobilnummer, hvis du er mobilkunde hos OiSTER. Vær opmærksom på forskel i store og små bogstaver.

    Har du glemt din kode kan du bestille en ny nedenfor ved at trykke på linket nedenfor, "Glemt din kode?".

OiSTER ABONNEMENT GIVER TUSINDVIS AF RABATTER

ELEKTRONIK

Du kan spare masser af penge på elektronik til hjemmet. Vælger du fx at investere i et nyt fjernsyn, har du sparet hele dit mobilabonnement det næste år.  

TØJ

Køb tøj, sko og tasker til dig selv, ungerne eller som gave til andre. Vælge mellem et hav af moderigtige brands og få råd til at forkæle dig selv lidt mere. 

BOLIG

Skal du renovere hjemmet eller trænger stuen bare til nye møbler, så er der store besparelser at hente på alt fra møbler til håndværkere.  

SPORT

I rabatportalen finder du rabatter på alt fra fitnessmedlemsskaber til træningstøj, proteinpulver og cykler. Så hold dig i form samtidig med at du sparer penge.  

RESTAURANT

Har du brug for en forfriskning eller er du blevet sulten så kan du finde en masse rabatter på restauranter og take away i de større byer. 

FERIE

Trænger du til ferie, så har du muligheden for at komme af sted med en god rabat i bagagen. Så er der også flere penge til hygge, aktiviteter og masser af is. 

SÅDAN BRUGER DU RABATTER

Når du er tilmeldt OiSTER kan du få adgang til de mange rabatter. Du kan både finde rabatterne via din computer eller den smarte app.

Når du finder et tilbud, du vil gøre brug af, klikker du på det og modtager derefter en rabat - enten i form af et elektronisk fordelskort eller en unik rabatkode til online køb. Hurtigt, nemt og bekvemt.

Du betaler naturligvis ikke mere for dit mobilabonnement, når du gør brug af rabatterne. Vi håber faktisk, at du ender med at spare langt mere end dét, du betaler for dit mobilabonnement.

SPAR DIT ABONNEMENT VÆKHvis du løbende får gjort brug af de mange rabatter, vil du i mange tilfælde kunne spare mere end hvad dit abonnement koster. Du får altså meget andet end mobiltelefoni for dine penge. Du får fx 30% på dit nye fjernsyn, 19% på dit månedlige fitness medlemskab eller 10% på dine nyindkøbte sko.

Vi udbygger og tilføjer rabatter til OiSTER+ som skaber merværdi for dig som OiSTER+ medlem. Så du kan altid gå på opdagelse og finde nye måde at spare dit abonnement væk på.

God fornøjelse med OiSTER+. 

Allerede kunde i OiSTER?

Er du ikke kunde, kan du finde alle vores billige mobilabonnementer her. Uanset hvilket abonnement du vælger kan du få OiSTER+.  

Har du spørgsmål til OiSTER+ kan du finde spørgsmål og svar her