•  
  • Dit brugernavn er din e-mailadresse eller dit mobilnummer, hvis du er mobilkunde hos OiSTER. Vær opmærksom på forskel i store og små bogstaver.

    Har du glemt din kode kan du bestille en ny nedenfor ved at trykke på linket nedenfor, "Glemt din kode?"

Hvad er oister+ ?


OiSTER+ er din fordelsklub med tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til ferier og events, og med automatisk deltagelse i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er ganske gratis, og du kan tilmelder dig ved bestilling af et abonnement. Hvis du allerede er kunde, kan du tilmelde dig via Mit OiSTER.

OiSTER+ er et gratis tilvalg for alle OiSTER kunder

spar dit abonnement væk!

Får du løbende gjort brug af rabatterne, vil du i mange tilfælde kunne spare mere end, hvad dit abonnement koster. Du får altså meget andet end mobiltelefoni for dine penge. Find gode rabatter på fx elektronik, mode og sport. 

Vi udbygger løbende og tilføjer rabatter til OiSTER+, som skaber merværdi for dig som OiSTER+ medlem. Så du kan altid gå på opdagelse og finde nye måder at spare dit abonnement væk på.

God fornøjelse med OiSTER+

tusindvis af rabatter

GAVEKORT MED 10% PÅ NÆSTEN ALT

GAVEKORT MED 7 % rabat - lige nu!

OiSTER+ giver dig lige nu mulighed for at købe gavekort med 7% rabat.

Du kan købe gavekort til 100-vis af butikker, landsdækkende butikskæder og webshops i Danmark. Vælg mellem partnere som Matas, Zalando, Hungry.dk, Jensens Bøfhus, Paradis Is, BodyShop, Ønskebørn og mange andre. 

Som OiSTER+ medlem får du 7% på alle gavekort, og det kan tilmed kombineres med de øvrige rabatter fra rabatportalen - så der er mange penge at spare.

EVENTS & OPLEVELSER TIL SÆRPRIS

EVENTS & OPLEVELSER TIL SÆRPRIS

Eventportalen i OiSTER+ giver dig adgang til nogen af de største oplevelser indenfor kultur og events med unikke fordele og rabatter. 

De bedste 300-500 begivenheder håndplukkes, og tilbydes til vores medlemmer med unikke rabatter, som ikke er tilgængelige for andre. Du kan f.eks. komme til forpremierer på de nyeste biograffilm, spare op til 60% på teaterbesøg, få billetter til udsolgte sportsbegivenheder og koncerter.

Med eventportalen får du nemt og hurtigt overblik over alle vores events, og den opdateres løbende med nye spændende oplevelser og events.   

Prøv OiSTER+ i dag
- det er gratis og uforpligtende