Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

Fri tale / 110 GB mobilabonnement

Få 20 % rabat i 6 måneder

Vil du have mest til prisen? Så skal du have fingrene i dette mobilabonnement. Her får du masser af albuerum til gaming, all night-surfing og generelt en always-on tilværelse fra mobilen. Taletiden? Den er ubegrænset. 

*Gælder ved oprettelse af nyt abonnement.

Pris i 6 mdr.
95 kr./md.
Pris herefter
119 kr./md.
Oprettelse
0 kr.
Mindstepris
95 kr.

20 % rabat i 6 måneder

Bedst til prisen!

Der er ingen binding på dette abonnement, og vi sørger for at opsige dit nuværende abonnement. Du kan selvfølgelig beholde dit nummer, og du kan kvit og frit skifte imellem alle abonnementer.

Hvad kan jeg bruge 110 GB data til?

1100

timer social media
eller

1870

timer musik
eller

275

timer video
eller

110

timer film og serier

Ta’ abonnementet med dig i EU

Rejser du i EU og UK, kan du bruge dit mobilabonnement overalt. Du kan frit bruge din tale til danske eller europæiske numre, og du får selvfølgelig også fri SMS og MMS. (Gælder dog ikke opkald, SMS og MMS fra DK til EU og UK)

Mobilabonnementet har 110 GB data, hvoraf op til 15 GB data kan bruges i EU og UK. Du har altså data til at tjekke mails, Facebook, Instagram og til at sende feriebilleder til familien. Alt sammen uden at betale mere.

Se i hvilke lande du kan bruge din EU-data

.

Rabatter med OiSTER+

Med dit abonnement får du adgang til fordelsklubben OiSTER+. I klubben har vi tusindvis af rabatter på alt fra tøj og elektronik til gavekort, take away og streamingtjenester. Derudover er du automatisk med i lodtrækningen om månedens præmie.

Det er gratis og uforpligtende, og du tilmelder dig via Mit OiSTER.

.

.