Vi kan ikke give dig den bedste oplevelse

Vi kan se, du bruger en browser af ældre dato. For at få den bedste oplevelse af oister.dk, skal vi bede dig opdatere din browser til en nyere version af Chrome, Internet Explorer, Sarafi eller Firefox.

 

Bredt, smalt, stort eller underfundigt - det er skønt og smukt at smile, og vi har brug for det som aldrig før. Derfor skruer vi nu helt op for smilene og spreder god energi i sommerlandet. Prøv selv at give et smil – så får du helt sikkert et smil igen.

 

 

Se reklame og musikvideo

Du har måske hørt sangen, men har du også set reklamen? Tjek den ud her, hvor du også kan se musikvideoen til nummeret. Den er optaget i Københavns Metro og har flere af vores fantastiske kundeservicemedarbejdere på rollelisten.

Lyt til ”Gi’ nu et smil”

Som baggrundsmusik i sommerlandet, til at trække folk på dansegulvet eller som sing along-hit på bilturen. Hent ”Gi’ nu et smil” lige her og spred god stemning og brede smil.

Få det store smil på

Hvem smiler størst på Instagram? Prøv vores nye filter, hvor du kan synge med på ”Gi’ nu et smil” og starte din helt egen østers-smilebølge. Det smitter!

Åbn Instagram, opret en ny story og find filteret ved at søge på OiSTER. Eller brug det direkte link herunder fra din mobil.