Overdragelse

Foretag en overdragelse

Du kan gratis overdrage dit nummer til en anden person eller et firma på Mit OiSTER. Både du og den nye ejer af nummeret skal godkende overdragelsen. Afgiver er den, der overdrager sit nummer. Modtager er den, nummeret overdrages til. Modtager godkender overdragelsen via mailen. Når det er gjort, er overdragelsen gennemført. Modtager har 48 timer til at gennemføre og godkende overdragelsen. Sker det ikke, annulleres overdragelsen automatisk.

Vigtigt at vide

• Modtager af abonnementet skal opfylde OiSTERs kreditpolitik.
• Modtager skal være fyldt 18 år og have fast bopæl i Danmark.
• Modtager kan ikke benytte samme mailadresse som afgiver, så modtager skal bruge en ny mailadresse.
• OiSTER forbeholder sig ret til at lave et kredittjek af modtager.
• Har du et abonnement med binding, kan dette ikke overdrages, før bindingen er udløbet.

Ved dødsfald

Skal du overdrage en OiSTER-profil i forbindelse med dødsfald, udfyld da denne formular. Er der mere end ét nummer på OiSTER-profilen, kan du udfylde alle numrene i formularen. Overdragelsen behandles inden for 5 arbejdsdage. Vi sender en bekræftelsesmail til mailadressen, der er indtastet som modtagers mail, når overdragelsen er behandlet.