Følg med i dit forbrug

Tjek dit forbrug

Se hvor meget tale og data, du har brugt i løbet af måneden på Mit OiSTER. Vælg dit abonnement og klik på pilen for at folde detaljeret forbrug ud. Du modtager en mail og en SMS, når du har opbrugt hhv. 80% og 100% af din tale og data.

Forbruget opdateres ca. hvert 5. minut på Mit OiSTER. Forbrug i udlandet kan der dog være forsinkelser på. Forbrug nulstilles altid d. 1. i måneden - også selv om abonnementet er startet midt i en måned.

Download en forbrugsoversigt på Mit OiSTER over en given måned for at få udspecificeret dit forbrug. På forbrugsoversigten kan du se præcist hvilket forbrug, du er opkrævet for.

Tjek om dit abonnement passer til dit forbrug ved at tilmelde dig Abonnementstjek, vælg det ønskede abonnement og se under Services.