Viderestilling

Hvornår kan jeg viderestille?

Hos OiSTER kan du viderestille alle samtaler til din mobilsvarer eller til et telefonnummer, du selv vælger. Du kan også vælge kun at viderestille når:

• Mobilen er slukket eller ikke har signal til netværket
  • Du ikke besvarer opkaldet. Du kan angive, hvor lang tid, der skal gå, før der viderestilles, dog max 30 sek
  • Mobilen er optaget

Slå viderestilling til

Vil du lave en viderestilling til et telefonnummer, skal du først sikre, at Mobilsvar er slået fra på Mit OiSTER, vælg det ønskede abonnement og se under Services.
Vil du lave en viderestilling til din mobilsvarer, skal du blot tilmelde Mobilsvar på Mit OiSTER, vælg det ønskede abonnement og se under Services.

Slå viderestilling til ved at taste nedenstående på din mobil og ringe op. Telefonnummeret er det nummer, du vil viderestille til.

• Viderestil ved ubesvaret, slukket, ingen dækning eller optaget **004*+45telefonnummer#
  • Viderestil ved ubesvarede opkald **61*+45telefonnummer#
  • Viderestil ved slukket eller ingen dækning **62*+45telefonnummer#
  • Viderestil ved optaget **67*+45telefonnummer#
  • Viderestil alt **21*+45telefonnummer#

Slå viderestilling fra

Slå viderestilling fra ved at taste nedenstående og efterfølgende ringe op:

• Annuller viderestilling ved ubesvaret, slukket eller optaget ##002#
  • Annuller viderestilling ved ubesvarede opkald ##61#
  • Annuller viderestilling ved slukket eller ingen dækning ##62#
  • Annuller viderestilling ved optaget ##67#
  • Annuller al viderestilling ##21#
  • Tjek status for alle opkald *#21#