Manuel betaling

Er du ikke tilmeldt automatisk betaling, sætter du selv penge manuelt ind på OiSTER-kontoen, så der er nok til at dække dit abonnement og evt. forbrug. Sæt penge ind på din OiSTER-konto her eller tilmeld automatisk betaling her.

Er du tilmeldt automatisk betaling, opkræver vi fortsat din abonnementsbetaling direkte fra betalingskortet eller via MobilePay, selv om der står penge på din OiSTER-konto.

Husk at når du foretager en manuel betaling, skal du verificere din betaling via MitID eller med SMS-kode i forbindelse med 2-faktor-betaling. Læs mere her.