Nummerflytning

Start nummerflytning

Du kan gratis vælge nummerflytning, når du bestiller et OiSTER-abonnement. Følg og udfyld bestillingen med dit nuværende simkortnummer og nummerflytningen sker helt automatisk. Se hvordan du finder dit simkortnummer her.

Bemærk: Det er vigtigt, at du ikke opsiger dit mobilabonnement hos dit nuværende teleselskab – det klarer vi.

Hvor lang tid tager en nummerflytning?

Flyt dit nummer med det samme, eller når din opsigelsesperiode hos dit nuværende selskab udløber – dette vælger du til sidst i bestillingen.

Hvis du vælger efter endt opsigelse, overdrager dit nuværende selskab dit nummer til os, når din opsigelsesperiode er overstået. En opsigelsesperiode er typisk på 30 dage, hvis dit nummer ikke er i binding. Er du erhvervskunde, er der typisk en opsigelsesperiode på 90 dage.

Hvis du ønsker dit nummer flyttet hurtigst muligt, en såkaldt straksportering, giver du os din tilladelse til at overskrive en evt. opsigelsesperiode hos dit nuværende selskab. Du kan blive restopkrævet fra dit nuværende selskab, hvis dit nummer flytter over til OiSTER inden din opsigelsesperiode er udløbet.

Har du bestilt et fysisk simkort og valgt straksportering, flyttes dit nummer tidligst 5 hverdage fra din bestilling er lavet, så du er sikker på, at du har modtaget dit nye OiSTER-simkort, inden dit nummer flytter. Har du bestilt eSIM kan nummerflytningen ske efter 2 hverdage, du får besked så snart QR-koden ligger klar på Mit OiSTER.